Libnet.ro
UNICEF

14:46

Klaus Iohannis: Problema este ca Romania nu are prim-ministru. Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Problema este ca Romania nu are prim-ministru. Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 13. 00, in lumina celui mai recent scandal de pe scena politica. Declaratiile sale vor fi live pe Antena 3 si www. antena3. ro. Citeste si:Viorica. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis lanseaza proiectul Romania Educata

Klaus Iohannis sustine un discurs in legatura cu Romania Educata, in plin scandal.

Klaus Iohannis: Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca, de facto, Romania nu are premier in acest moment. Seful statului a facut aceasta afirmatie in contextul in care prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat.

Reactie-fulger din PSD, dupa declaratiile lui Klaus Iohannis: Are o problema medicala

Senatorul PSD Nicolae Serban a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, facute vineri intr-o conferinta de presa. in mod cert e o situatie din ce in ce mai grava in tara. in cazul lui.

Klaus Iohannis, despre remanierea ministrilor: Nu mai fac nimic in aceasta speta pana cand CCR nu se va pronunta. Romania nu are prim-ministru. Dancila nu intelege cum functioneaza statul(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va lua nicio decizie in privinta remanierii Guvernului pana cand nu se va pronunta in acest caz Curtea Constitutionala. Declaratia sefului statului vine.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la adresa la adresa lui Dancila: Doamna premier CONFUNDA Guvernul cu partidul. Aceasta maniera o cunoastem de la regimul care s-a incheiat in 89 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat vineri noi atacuri la adresa actualei guvernari. Seful statului a criticat-o in termeni foarte duri pe premierul Viorica Dancila, dupa ce aceasta a sesizat Curtea.

in timp ce PSD bate toba cu amnistia, Klaus Iohannis lanseaza in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat inca de la preluarea mandatului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis calca pe urmele predecesorului sau, Traian Basescu, si propune o noua strategie pentru modernizarea educatiei. Rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de.

Proiectul Romnia Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, rezultatele proiectului Romania Educata initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Proiectul Romania Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Liviu Pop, cel care a ratat titlul de doctor din cauza suspiciunilor de plagiat, il acuza pe Klaus Iohannis de plagiat si falsificare

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca ar fi plagiat rezultatele proiectului Romania educata, fara a prezenta vreo dovada. in luna iulie, comisia care trebuia sa-i ofere titlul de doctor lui Liviu Pop a anulat decizia, dupa ce jurnalista de investigatii Emilia Sercan a prezentat dovezi clare de plagiat din lucrarea fostului ministru.

Klaus Iohannis, despre propunerile de ministri: inlocuim oameni slabi cu oameni slabi. Eu nu sunt de acord sa se continue in acest circ. PSD sub Dragnea nu face performanta guvernamentala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in declaratiile facute dupa lansarea programului Romania Educata ca nu a finalizat analiza privind propunerile PSD pentru posturile de ministii ai Dezvoltarii si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )