Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lider PNL exclus din partid pentru ca a participat la emisiunea lui Gadea

Adevărul Adevărul,
Lider PNL exclus din partid pentru ca a participat la emisiunea lui Gadea

Bogdan Jelea, liderul consilierilor locali PNL din Sectorul 5, a fost exclus din partid dupa ce a participat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, incalcand astfel o decizie luata de conducerea centrala. PNL a decis sa boicoteze emisiunile lui Mihai Gadea, dupa ce Ionel Danca, purtatorul de cuvant al partidului, a fost dat afara din platou. continuă pe Adevărul

Mihai Gadea i-a adus excluderea din partid a unui important membru PNL. Ce s-a intamplat

Veste dureroasa pentru un membru marcant al PNL, chiar in ajunul Craciunului. Acesta a fost exclus din partid dupa ce ar fi participat la emisiunea lui Mihai Gadea, Sinteza Zilei, de la Antena 3. Potrivit, inpolitics. ro, membrul PNL despre care se face vorbire este liberaul Bogdan Jelea, lider al consilierilor locali din sectorul 5. Acesta .

Unde era Traian Basescu la Revolutia din 1989. Pentru mine asta s-a vazut: o bulibaseala fara seaman

Traian Basescu a afirmat, la un post de televiziune, ca nu a participat la Revolutia din 1989, ci se afla la Constanta, unde a privit la televizor cum au murit oameni din cauza prostiei si a zvonurilor nenorocite cu teroristi.

Ce s-a intamplat cu operatoarea 112 care a injurat o femeie din Zalau pentru ca sunase dupa ajutor

Operatoarea 112 care a injurat o femeie roma din Zalau si-a dat demisia si nu a mai putut fi sanctionata de Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )