Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liderii PSD se reunesc luni in sedinta de urgenta - surse

Hotnews Hotnews,
 Liderii PSD se reunesc luni in sedinta de urgenta - surse

Liderii PSD se vor reuni luni la Bucuresti, au declarat surse citate de Antena 3. Informatia a fost confirmata de alte surse politice pentru HotNews. ro, intrunirea urmand sa aiba loc, cel mai probabil, la ora 14. Sedinta CExN in care urma sa se discute despre restructurarea guvernului a fost programata lunea trecuta pentru data de 29 ianuarie, dar numerosi lideri ai partidului au cerut o sedinta urgenta. continuă pe Hotnews

Liderii PSD se reunesc de urgenta in sedinta, luni

Liderii PSD se reunesc de urgenta in sedinta, luni. Potrivit surselor, cei de la PSD au convocat sedinta Comitetului Executiv la inceputul saptamanii viitoare. Sedinta era programata.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

Politic Show: Ce baroni PSD grabesc sfarsitul lui Dragnea. Surse: Tudose si Codrin Stefanescu cer demisia lui Mihai Fifor; De ce ministrul Carmen Dan trebuie sa-si dea demisia de indata

Baronii il parasesc pe Dragnea, Tariceanu il sprijina. Prima etapa a confruntarii dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, o sedinta a CEx de patru ore, desfasurata luni, s-a incheiat fara o decizie. Insa, in premiera. remierul Mihai Tudose, noi discutii cu mai multi lideri PSD, la Guvern. Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit unor surse politice.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei (VIDEO)

Liderii social-democrati nu mai au rabdare pana la Comitetul Executiv anuntat pentru finalul lunii la Iasi si cer organizarea imediata a unei sedinte care sa clarifice criza din interiorul partidului si.

Politic show:Liderii PSD, in apararea lui Carmen Dan; Trei nume mari din PSD se lupta pentru sefia MAI, desi Carmen Dan refuza sa plece. Cum poate scapa Tudose de ministrul de Interne

Ce arme se folosesc in batalia pentru PSD. Competitia dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose pentru controlul PSD a intrat in linie dreapta. Orban: Doi militieni, Dragnea de Teleorman si la Dragnea de Braila, se rafuiesc pentru controlul MAI. In conflictul dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose intervine liderul PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )