Libnet.ro
UNICEF

20:30

De ce a lipsit Carmen Dan de la votul pentru motiune: Sunt un contact direct. in orice zi ma pot pozitiva

Antena3 Antena3,
De ce a lipsit Carmen Dan de la votul pentru motiune: Sunt un contact direct. in orice zi ma pot pozitiva

Fostul Ministru de Interne, Carmen Dan, a oferit in exclusivitate pentru Antena 3 o reactie la ceea ce a declarat presedintele PSD Marcel Ciolacu cu privire la membrii care nu au particivat la votul pentru motiunea de cenzura. continuă pe Antena3

Ciolacu pregateste excluderile dupa esecul motiunii. Carmen Dan, Catalin Radulescu si Adrian Todor, primii vizati: Care colegi? Nu e niciunul bolnav

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni ca va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari social-democrati care au lipsit de la votul motiunii de cenzura. Acesta a pus la indoiala faptul ca cei trei sunt bolnavi.

Carmen Dan se apara dupa ce Ciolacu a amenintat cu excluderea: Mama mea e in spital, deloc intr-o stare buna. Nu-mi arde de postari in care sa justific ce fac

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a venit cu noi explicatii pentru abseta acesteia de la votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban. Aceasta a explicat ca mama acesteia, in varsta de 74 de ani a fost confirmata cu COVID-19 si, intrucat e contact direct, are obligatia legala de a sta in autoizolare.

CARMEN DAN: Nu voi fi prezenta la motiune, sunt in autoizolare

Senatorul PSD Carmen Dan a anuntat, astazi, ca nu va fi prezenta in Parlament la motiunea de cenzura, intrucat este in autoizolare dupa ce mama sa a fost confirmata cu virusul SARS-COV-2.

Carmen Dan anunta ca nu va fi prezenta la votul motiunii de cenzura. Aceasta sustine ca e in autoizolare

Fostul ministru de Interne Carmen Dan nu va fi prezenta luni pentru votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, a anuntat aceasta pe Facebook. Fostul ministru a explicat ca este nevoita sa stea in autoizolare dupa ce mama acesteia a fost confirmata cu virusul SARS-CoV-2.

Carmen Dan, fost ministru MAI, in izolare la domiciliu. Va lipsi de la motiune. Astazi se contureaza a fi o zi de trista amintire, atat personal, cat, mai ales, politic

PSD pierde trei voturi la motiunea de cenzura, de ieri si pana azi. Senatorul PSD Carmen Dan, fost ministru de Interne, se afla in izolare la domiciliu, iar alti doi social-democrati vor absenta si ei.

Cum spunem corect: votul pe motiunea de cenzura sau votul pentru motiunea de cenzura?

Ana Iorga a explicat daca este corect sa spunem votul pe motiunea de cenzura, si nu ar trebui sa spunem poate votul pentru motiune.

Carmen Dan, precizari despre absenta sa din Parlament: Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital, deloc intr-o stare buna

UPDATE, 31 august, ora 16. 39: Senatoarea PSD Carmen Dan a facut o serie de precizari pentru a clarifica situatia absentei sale de la sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si s.

DAN BARNA: Romania nu are nevoie de circul PSD. USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura

Liderul USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii formatiunii nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura, intrucat Romania nu are nevoie de circul PSD. Tentativa PSD de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen e o dovada de iresponsabilitate pe care nu intentionam sa o incurajam in niciun fel, a transmis, azi, Dan Barna, conform news. ro.

Romania nu are nevoie de circul PSD. USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura

Liderul USR, Dan Barna, a transmis, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca parlamentarii formatiunii nu vor participa luni la votul pentru motiunea de cenzura, precizand ca Romania nu are nevoie de circul PSD.

Marcel Ciolacu, nervos cand a fost intrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea ca le are pentru motiune: Eu v-am spus ca daca se va da vot, azi nu s-a dat vot

Dupa esecul motiunii de cenzura a PSD, care nu a adunat numarul de parlamentari nici pentru dezbatere si vot, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat, nervos, ca motiunea ar fi trecut daca s-ar fi ajuns la vot. Eu v-am spus ca daca se va da vot vom avea 250 de voturi, iar azi nu s-a dat vot, a sustinut Ciolacu, intrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea ca le are pentru motiune.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )