Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban, despre participarea lui Rares Bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea: Toti membrii PNL au respectat aceasta decizie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre participarea lui Rares Bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea: Toti membrii PNL au respectat aceasta decizie (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca participarea lui Rares bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3 a fost o neintelegere. Exista o decizie a Biroului Executiv care a fost. continuă pe B1

Surse: Sedinta cu scandal in PNL. Ludovic Orban l-a sfidat pe Rares Bogdan. Pe cine a propus pentru sefia PNL Bucuresti

Liderul PNL Ludovic Orban a propus-o, marti, pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social in Guvernul Ciolos, pentru a prelua functia de presedinte al PNL Bucuresti, sustin surse politice pentru Adevarul.

Conflictul Orban - Rares Bogdan a ajuns la etapa scrisorilor. Sute de liberali ii cer lui Bogdan preluarea PNL Bucuresti. Cine se afla in spatele actiunii

Sute de membri ai PNL Bucuresti au semnat o scrisoare in care ii cer lui Rares Bogdan, recent ales europarlamentar, sa accepte preluarea sefiei PNL Bucuresti, o functie pe care, potrivit unor surse politice, cel mai probabil nu o va primi. Motivul: Ludovic Orban e nemultumit de pretentiile prea mari ale fostului moderator de televiziune.

Violeta Alexandru, propusa de Ludovic Orban sefa la PNL Bucuresti. Ce spune Rares Bogdan

Ludovic Orban a propus, in sedinta conducerii liberalilor de azi, ca Violeta Alexandru sa preia conducerea PNL Bucuresti.

Rares Bogdan, despre scandalul din interiorul PNL: E ca intr-o casnicie, nu e tot timpul Soarele pe cer

Rares Bogdan a avut o prima reactie, dupa scandalul din interiorul PNL legat de alegerea sefului interimar pentru organizatia Bucuresti a partidului. Nu voi vorbi nimic despre ce s-a intamplat in.

Rares Bogdan, despre propunerea Violetei Alexandru ca sef interimar al PNL Bucuresti: Nu pot fi decat incantat

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat marti ca ar fi incantat daca Violeta Alexandru va fi desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, pozitie pe care el s-a oferit sa o preia dupa demisia lui Cr.

Rares Bogdan, chemat la conducerea PNL Bucuresti. Ce scrisoare a primit europarlamentarul

Rares Bogdan, chemat la conducerea PNL! Sute de colegi doresc revenirea europarlamentarului la conducerea PNL Bucuresti. Fostul moderator de televiziune a primit o scrisoare deschisa de la colegi. Ce mesaj i-au transmis? Rares Bogdan, chemat de conducerea PNL de sute de colegi Aproape 600 de membrii ai Partidului National Liberal au transmis, printr-o scrisoare deschisa, .

RARES BOGDAN: Violeta Alexandru este un om foarte valoros

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat, astazi, ca Violeta Alexandru, desemnata presedinte interimar al PNL Bucuresti, este un om valoros, insa a subliniat ca aceasta trebuie sa stie ca in Capitala sunt persoane care trebuie puse la punct.

Noi imagini cu fetita de doar o zi a lui Rares Bogdan (FOTO)

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a postat, duminica, pe Facebook,noi imagini cu nou-nascuta sa fetita. Anuntul nasterii a fost facut deRares Bogdan sambata seara, tot pe pagina sa de.

Rares Bogdan, mesaj catre Violeta Alexandru: Sa aiba grija la ,,sobolanii mari din Bucuresti

Europarlamentarul Rares Bogdan i-a transmis, astazi, un mesaj, noului presedinte interimar al PNL Bu.

Rares Bogdan, catre noua sefa interimara a PNL Bucuresti: in Bucuresti sunt crocodili, sobolani mari si persoane ce trebuie puse la punct

Dupa ce a pierdut sefia interimara aPNL Bucuresti in fata Violetei Alexandru, Rares Bogdan o avertizeaza ca in Capitala sunt crocodili, sobolani mari si persoane ce trebuie puse la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )