Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marcel Ciolacu: Nu consider ca ceea ce s-a intamplat astazi este un esec

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Nu consider ca ceea ce s-a intamplat astazi este un esec

Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca nu considera ca ce s-a intamplat in Parlament, respectiv amanarea votului motiunii, nu este un esec pentru PSD. Liderul PSD afirma ca daca s-ar fi ajuns la votul motiunii aceasta ar fi trecut. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Nu consider ca ceea ce s-a intamplat astazi este un esec. Votul, categoric, se va relua

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca nu considera un esec faptul ca motiunea de cenzura nu a avut loc astazi din lipsa de cvorum. Mai mult, el a afirmat ca votul se va.

Una din variantele PSD pentru postul de premier, daca trece motiunea de cenzura Anuntul lui Marcel Ciolacu

Viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Leonardo Badea, este una dintre variantele luate in calcul de PSD ca propunere de premier, daca va trece motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, a anuntat presedintele formatiunii, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu explica de ce vrea daramarea Guvernului Orban: Votarea motiunii este un act de patriotism!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre motiunea cenzura impotriva Guvernului Orban care se va vota luni in Parlament.

EXCLUSIV Cine e premierul finantist gasit de Marcel Ciolacu

Viceguvernatorul BNR Leonardo Badea este alegerea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Badea a fost unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. PSD si aliatii din Parlament strang, pe hartie, 234 de voturi, cu unul peste limita majoritatii, insa liderii social-democrati sunt de parere ca motiunea nu va trece.

Marcel Ciolacu, nervos cand a fost intrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea ca le are pentru motiune: Eu v-am spus ca daca se va da vot, azi nu s-a dat vot

Dupa esecul motiunii de cenzura a PSD, care nu a adunat numarul de parlamentari nici pentru dezbatere si vot, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat, nervos, ca motiunea ar fi trecut daca s-ar fi ajuns la vot. Eu v-am spus ca daca se va da vot vom avea 250 de voturi, iar azi nu s-a dat vot, a sustinut Ciolacu, intrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea ca le are pentru motiune.

Deputat PSD, mesaj din carantina: Marcel Ciolacu stie de ce am lipsit, dar e mai usor sa cada capete marunte

Deputatul PSD Adrian Todor sustine ca a lipsit de la motiune pentru ca trebuie sa stea in carantina pana in 10 septembrie, lucru cunoscut de Marcel Ciolacu: E mai usor sa cada niste capete marunte, decat sa-si asume responsabilitatea esecului.

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seara, in direct pe B1 TV, ca ziua de luni a fost una rusinoasa si sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, trebuie sa explice.

Marcel Ciolacu, reactie fulger dupa esecul din Parlament: A fost o strategie de a nu se face cvorum, de a nu se da vot

Lideul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca lipsa cvorumului a fost o strategie pentru ca motiunea de cenzura sa nu fie votata. Acesta nu exclude posibilitatea ca PSD sa depuna o noua motiune marti, in noua sesiune a Parlamentului.

Marcel Ciolacu: in acest moment, PSD nu are 233 de voturi pentru adoptarea motiunii de cenzura

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, face o serie de precizari, in contextul in care nu a fost intrunit cvorumul pentru sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si sa voteze motiunea de.

Marcel Ciolacu: in acest moment, PSD nu are 233 de voturi. Nu s-a facut cvorumul (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a facut o serie de precizari, luni, in contextul in care nu a fost intrunit cvorumul pentru sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si sa voteze mo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )