Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marcel Ciolacu: Vedem la motiune cine e la putere! Ce spune despre suspendarea lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Vedem la motiune cine e la putere! Ce spune despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca Guvernul Orban trebuie sa plece cat mai repede, mai ales dupa aparitia raportului Curtii de Conturi. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, dezvaluirea momentului. Cine e premierul propus de PSD in locul lui Orban

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a facut precizari despre propunerea partidului sau pentru functia de premier al Romaniei, daca va trece motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban.

Marcel Ciolacu a anuntat cine nu va fi premier desemnat de PSD daca tranteste Guvernul

Marcel Ciolacu, presedintele interimar PSD, a scos trei persoane din lista posibilelor nominalizari .

Marcel Ciolacu, ironic la adresa lui Orban: Luni depunem motiune de cenzura. ii recomand sa mearga si dansul la biserica!

Marcel Ciolacu a sustinut la Buzau, unde s-a aflat la sfintirea Catedralei Sfantul Sava, ca luni va depune motiunea de cenzura impotrivaGuvernului, precizand ca votul in favoarea acestui demers e un act patriotic, motiunea avand sanse sa treaca.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Exista si varianta de a merge la vot cat mai repede

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va respecta decizia Curtii Constitutionale, daca Guvernul va ataca motiunea PSD, dar ca exista si varianta de a merge la vot cat mai repede. El a spus ca, daca motiunea trece, este exclus ca PSD sa mai voteze un guvern liberal.

MARCEL CIOLACU: Avem mai multe nume de prim-ministru, unul este mai conturat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca propunerea de premier, in cazul in care motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Orban va trece, este un fost membru al Partidului Social-Democrat, el afirmand ca nu este vorba despre Vasile Dancu, Sorin Grindeanu sau George Maior.

Marcel Ciolacu, lovitura dureroasa. Mama sefului PSD a ajuns la spital

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, trece prin momente grele. Mama politicianului a ajuns de urgenta la spital. Anuntul dureros a fost facut chiar de Marcel Ciolacu, intr-o emisiune TV. Marcel Ciolacu a primit lovitura dureroasa. Mama sefului PSD a ajuns la spital Marcel Ciolacu traieste momente dureroase in aceasta perioada. Mama politicianului se afla .

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura n-are nicio legatura cu congresul PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului n-are nicio legatura cu congresul PSD, a afirmat, astazi, liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor.

MARCEL CIOLACU: Echipa PSD este una cu experienta

Presedintele Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a spus ca echipa pe care social-democratii o propun pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector este una cu experienta si nu este o echipa hibrid insailata de catre PNL si USR la Vila Lac 1. Candidatul PSD la Primaria Bucuresti, Gabriela Firea, a afirmat ca ceilalti candidati pentru aceasta functie se plang de probleme din Capitala, dar nu vin cu solutii.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece. Ce contine documentul

Marcel Ciolacu sustine ca motiunea de cenzuta impotriva Guvernului va trece. Presedintele PSD estimeaza ca 252 de parlamentari vor vota documentul. Cred ca e un moment 0 in care nu mai exista gri in Parlament. Exista alb si negru. Acest guvern trebuie sa plece. , a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu, misterios: Avem o propunere de premier. Nu e membru PSD

Marcel Ciolacu a declarat ca PSD are o propunere de premier, in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece de Parlament. El a adaugat ca, la acest moment, persoana respectiva nu este membru al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )