Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministrul Muncii: Salariul minim brut va creste la 2.050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Salariul minim brut va creste la 2.050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019

Salariul minim brut va creste la 2. 050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019, Guvernul lucrand in prezent la o Hotarare in acest sens, a declarat, luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Aceasta a mai sustinut ca statul a recuperat considerabil din deficitul la bugetul de pensii, acesta scazand de la 13 miliarde de lei, in 2017, la 4 miliarde de lei acum, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat. continuă pe Adevărul

Bogdan Hossu, Cartel Alfa: Salariul minim va creste cu 150 lei din ianuarie 2019

Salariul minim va creste la 2. 050 lei, de anul viitor, iar Hotararea de Guvern va fi promovata curand, avand in vedere ca se lucreaza la bugetul de stat pe 2019, reiese din declaratiile lui Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa.

Salariul minim va creste cu 150 lei, din ianuarie 2019. Discutia a avut loc n Consiliul National Tripartit

Salariul minim va creste la 2050 lei, de anul viitor, iar Hotararea de Guvern va fi promovata curand, avand in vedere ca se lucreaza la bugetul de stat pe 2019, reiese din declaratiile lui Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa.

Salariul minim va creste din ianuarie 2019. La ce nivel va ajunge

Salariul minim va creste gradual in urmatorii patru ani, a afirmat Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa, precizand ca s-a discutat acest aspect in sedinta de joi a Consiliului National Tripartit, iar Hotararea de Guvern va fi promovata curand.

Ce bani iei in 2019: salariul minim trebuie sa creasca din ianuarie

Presedintele Cartel Alfa Bogdan Hossu spune ca salariul minim va creste gradual in urmatorii patru ani, fapt care s-a discutat in sedinta Consiliului National Tripartit. in sedinta din 20 septembrie s-a discutat ca salariul minim trebuie sa creasca la 2. 500 de lei pana in 2022, ceea ce inseamna o crestere brut de 150 de lei [] .

Cum incearca Olguta Vasilescu sa ii pacaleasca inca o data pe romani: Lucram la un OUG prin care sa creasca salariul minim la 2.050 de lei, din ianuarie 2019

Lia Olguta Vasilescu a vorbit, luni seara, despre cresterea salariului minim. Ministrul Muncii a afirmat ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de.

Ministrul Muncii, anunt important despre salarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat luniseara la Antena 3cas-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de guvernare, vom intra pe.

Ministrul Muncii, DETALII de ULTIMA ORA despre Legea pensiilor. Cand vor putea iesi romanii la PENSIE

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a venit cu detalii despre noua lege a pensiilor. Oficialul guvernamental a vorbit despre principiile actului normativ, precizand ca, in noua lege, romanii trebuie sa aiba.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )