Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mircea Badea le-a dat sah-mat lui Sorin Grindeanu si intreg PSD-ului printr-o singura intrebare

B1 B1,
Mircea Badea le-a dat sah-mat lui Sorin Grindeanu si intreg PSD-ului printr-o singura intrebare

Realizatorul de la Antena 3 l-a chestionat pe Sorin Grindeanu pe seama esecului de la tentativa de motiune de cenzura de luni. Una dintre intrebarile lui Badea l-a pus in dificultate pe. continuă pe B1

SORIN GRINDEANU: Maine aceasta motiune de cenzura va fi votata si adoptata

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, anunta ca parlamentarii PSD care vor lipsi, luni, la votul motiunii de cenzura fara a avea un motiv obiectiv, sau cei are nu vor vota motiunea nu vor mai face parte din partid. Grindeanu se arata convins ca motiunea va duce la caderea Guvernului condus de Ludovic Orban, conform news. ro.

Sorin Grindeanu sustine ca Guvernul s-a imprumutat cu 1.000 de euro pe secunda: 99% vom avea acord cu FMI, daca se continua pe aceasta linie

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat ca este ferm convins ca, daca actualul Guvern merge pe aceeasi linie, Romania va fi nevoita sa semneze un acord de imprumut cu FMI la inceputul anului viitor. Grindeanu spune ca actualul Executiv s-a imprumutat cu 1. 000 de euro pe secunda.

Sorin Grindeanu: Am ajuns sa ne imprumutam cu 1.000 euro pe secunda

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, atrage atentia ca in ritmul actual in care statul roman .

Sorin Grindeanu: Cine nu se prezinta sau voteaza invers la motiune nu mai face parte din echipa PSD

Sorin Grindeanu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parlamentarii PSD care nu se prezinta sau voteaza invers la motiunea de cenzura de luni, nu mai fac parte din Partidul Social Democrat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )