Libnet.ro
UNICEF

11:31

Nicusor Dan, cearta cu reporterul A3, in fata sediului PSD (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, cearta cu reporterul A3, in fata sediului PSD (VIDEO)

Nicusor Dan a avut, joi, o disputa cu un reporter Antena 3 la conferinta de presa sustinuta de candidatul la Primaria Capitalei in fata sediului Partidului Social Democrat PSD). Conflictul s-a iscat dupa. continuă pe B1

Nicusor Dan si Violeta Alexandru, la sediul PSD: Aici este centrul coruptiei (VIDEO)

Candidatul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, impreuna cu Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si alti membri ai PNL si USR au mers joi in fata sediului Partidului Social Democrat PSD). Acestia au.

Nicusor Dan si Violeta Alexandru, la sediul PSD: Aici este centrul coruptiei (VIDEO)

Candidatul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, impreuna cu Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si alti membri ai PNL si USR au mers joi in fata sediului Partidului Social Democrat PSD). Acestia au.

VIDEO Nicusor Dan s-a rastit la reporterul Antena 3, cand a fost intrebat despre inregistrarea aparuta public: Este un fas. Vreau sa transmiteti sefilor dvs. cateva intrebari

Venit la sediul PSD sa afiseze harta cumetriilor din campania electorala, Nicusor Dan a ridicat tonul la reporterul Antena 3 care l-a intrebat despre inregistrarea aparuta recent in spatiul public si daca nu se gadeste sa se retraga din cursa.

Nicusor Dan face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA: Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au depus denunt la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a afirmat Nicusor Dan.

Orban sare in apararea lui Nicusor Dan: Mafiotii si interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca sa-l discrediteze

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban a comentat marti inregistrarea in care candidatul Dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan discuta cu un consilier de la Primaria Sectorului 4 despre demolarea unei constructii din Oraselul Copiilor apartinand unui om de afaceri controversat.

Nicusor Dan, replica pentru Firea:Mafia din PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare in incercarea de a opri indepartarea lor de la butoane

Nicusor Dan, candidatul PNL si al USR-PLUS la Primaria Capitalei, reactioneaza la inregistrarea in care acesta poarta o discutie cu un reprezentant al Primariei Sectorului 4, in care discuta despre cazul unei demolari care urma sa aiba loc in primavara. Gabriela Firea l-a acuzat ca a ajuns sa fie frate cu interlopii.

Nicusor Dan, dupa ce mai multi senatori PSD au depus o plangere la DNA impotriva sa: Le-a luat ceva curaj sa intre in cladire. Multi pesedisti intra, putini ies

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan reactioneaza dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae si alti social-democrati ar fi depus un denunt la DNA impotriva sa. Nicusor Dan le-a laudat curajul de a intra in cladirea DNA-ului si a subliniat ca multi pesedisti intra, dar putini ies.

Nicusor Dan va face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au denuntat la DNA

Deputatul Nicusor Dan, candidat sustinut de Alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, a anuntat, astazi, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au sesizat procurorii in cazul inregistrarilor aparute in spatiul public.

CIOLACU DESPRE NICUSOR DAN: Purtator de vorbe pentru interlopi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni seara, facand referire la inregistrarile aparute in spatiul public, ca Nicusor Dan este un purtator de vorbe pentru interlopi, sustinand ca organele abilitate ar trebui sa se autosesizeze in acest caz, conform Agerpres.

Nicusor Dan ataca Antena 3 si RTV: Trustul dvs. nu a spus niciun cuvintel despre marile afaceri de coruptie si a luat un fas si l-a transformat intr-un elefant!

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, s-a contrat joi cu reporterul Antena 3, pe tema inregistrarii cu acesta si a faptului ca atat Antena 3, cat si RTV, ar fi decis sa mediatizeze subiectul, dar nu ar fi amintit de alte scandaluri de coruptie din Primaria Generala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )