Libnet.ro
UNICEF

16:30

Oana Zamfir, despre decizia lui Klaus Iohannis: A cantarit din perspectiva oportunitatii. Aceasta oportunitate vizeaza interesul direct al presedintelui

Antena3 Antena3,
Oana Zamfir, despre decizia lui Klaus Iohannis: A cantarit din perspectiva oportunitatii. Aceasta oportunitate vizeaza interesul direct al presedintelui

Adrian Ursu si Oana Zamfir au vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu e. continuă pe Antena3

Ana Maria Roman, despre decizia lui Klaus Iohannis: Doamna Kovesi a incalcat legile tarii

Ana Maria Roman a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Sistemul judiciar din.

Traian Basescu, despre decizia lui Klaus Iohannis privind-o pe Laura Codruta Kovesi: Mentinerea are argumentele sale

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, considera ca decizia sefului statului privind mentinerea in functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, are argumente politice si de interes.

Decizia presedintelui Klaus Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Ministrul Tudorel Toader, despre anuntul lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, ca va astepta anuntul facut de presesintele Klaus Iohannis si apoi va da, la randul sau, un comunicat. Parerea mea este sa asteptam orele 18:00.

intalnire de urgenta intre Dragnea si Tariceanu, dupa decizia lui Klaus Iohannis

Liderii coalitiei de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, au o intalnire de ultima ora in biroul de la Camera Deputatilor al lui Liviu Dragnea. intalnirea vine in contextul in care.

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

Documentul prin care Klaus Iohannis isi motiveaza decizia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Motivele de revocare prezentate de ministrul.

Klaus Iohannis anunta decizia cu privire la sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele va da un verdict cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta.

Decizia presedintelui Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca motivele invocate de Tudorel Toader, care in mare parte nici nu corespund prevederilor legale, nu au fost de natura sa il convinga. Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCRFostul presedinte al CCR Augustin Zegrean: Ce sa atace ministrul Justitiei la CCR? Un refuz?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )