Libnet.ro
UNICEF

09:45

Olguta Vasilescu spune ca ar trebui stabilit prin lege in cate zile este obligat presedintele sa semneze remanierile

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu spune ca ar trebui stabilit prin lege in cate zile este obligat presedintele sa semneze remanierile

Olguta Vasilescu a declarat, marti seara, la Antena 3, ca ar trebui stabilit prin lege in cate zile este obligat presedintele sa semneze remanierile. Ea a spus ca acesta refuza sa semneze numirea sa si a lui Mircea Draghici, pentru ca doreste sa fie suspendat, insa PSD nu ii va face aceasta placere. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu: Iohannis vrea sa provoace o suspendare, blocnd remanierea. Nu o sa-i facem aceasta placere / Din pacate, nu am emis o lege sau OUG n care sa stabilim un termen

Olguta Vasilescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa forteze o suspendare prin amanarea numirii noilor ministri propusi de Viorica Dancila, insa PSD nu ii va face aceasta placere.

Olguta Vasilescu da de gol planurile PSD: Ordonanta de urgenta prin care presedintele sa fie obligat in 3 zile sa ia act de propunerile de ministru

Lasata de presedintele Klaus Iohannis fara un post in Guvernul Romaniei, Lia Olguta Vasilescu s-a lansat marti seara intr-o serie de critici la adresa sefului statului pentru refuzul de o numi in.

Lia Olguta Vasilescu: Salariile profesorilor cresc in 2019

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, marti, la Sinteza zilei, ca salariile profesorilor vor creste in 2019. Stire in curs de.

Sinteza zilei. Lia Olguta Vasilescu, atac dur la DNA

Lia Olguta Vasilescu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca nu exclude sa fie chemata din nou la DNA, ca razbunare in razboiul politic, pentru ca aceasta institutie nu s-a schimbat dupa plecare lui Kovesi de.

Olguta Vasilescu: Avem un razboi permanent cu Iohannis

Lia Olguta Vasilescu, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Dezvoltarii, a comentat marti seara la Antena 3 refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a raspunde solicitarilor de remaniere a lui Paul Stanescu si Lucian Sova.

Olguta Vasilescu a facut marele anunt pe Facebook - Este un moment istoric

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu a facut marele anunt pe contul sau de Facebook. Milioane de romani sunt vizati! Vezi AICI ce a anuntat potentialul ministru al.

Olguta Vasilescu: Afost un moment istoric. Fostul ministru anunta semnarea unui contract de sute de milioane de euro

Fostul ministru Olguta Vasilescu a scris pe pagina sa de Facebook despreCompania de Administrare a Infrastructurii Rutierecare a semnat contracte pentru construirea a doua tronsoane ale drumului expres.

Olguta Vasilescu face o retrospectiva a anului Centenar: in Parlament, nu am mai vazut ceea ce am trait anul acesta cu USR

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit sambata seara, de 1 Decembrie, despre modul in care a decurs anul 2018, aceasta precizand ca limbajul politic nu a fost niciodata mai coborat ca acum si dand vina pentru acest lucru pe USR. Actuala nominalizata pentru functia de ministru al Dezvoltarii a mai spus ca de 30 de ani se platesc bani pe autostrazi neconstruite.

Olguta Vasilescu: Aveam nevoie de Catedrala Mantuirii. Felicit Biserica Ortodoxa Romana

Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata seara, ca felicita Biserica Ortodoxa Romana pentru ca a reusit sa ridice Catedrala Mantuirii in an Centenar, subliniind ca desi au fost multi care au criticat ??.

Lia Olguta Vasilescu: Nu s-a coborat niciodata atat limbajul politic ca anul acesta

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat sambata ca niciodata nu s-a coborat limbajul politic asa cum s-a intamplat in anul Centenar, sustinand ca e nevoie de proiecte pentru interesul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )