Libnet.ro
UNICEF

17:30

Olguta Vasilescu: Sunt unii care se cer afara din partid

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu: Sunt unii care se cer afara din partid

Olguta Vasilescu, propusa de PSD in functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca sunt unii politicieni care se cer afara din Partidul Social Democrat. Potrivit ei,. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu anunta masuri pentru Iohannis pe numirea ministrilor: Va fi o OUG care va da un termen

Olguta Vasilescu a anuntat duminica seara, la Antena 3, ca se pregateste o Ordonanta de Urgenta care sa stabileasca un termen pentru presedintele tarii, in care trebuie sa se incadreze pentru a numi ministrii propusi, facand referire la Klaus Iohannis, care amana numirile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor.

Olguta Vasilescu anunta masuri pentru Iohannis. il asteapta o plangere pentru abuz in serviciu! Nu o sa fie presedinte toata viata

Pe langa plangerea de inalta tradare, pe presedintele Klaus Iohannis il asteapta si una de abuz in serviciu, a anuntatLia Olguta Vasilescu, duminica, la Antena 3. Olguta Vasilescu a precizat ca.

Olguta Vasilescu spune ca ar putea fi adoptata OUG care sa-i dea termen presedintelui pentru numirea ministrilor

Olguta Vasilescu, propusa de PSD in functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ar putea fi adoptata ordonanta de urgenta care sa-i dea termen presedintelui pentru numirea ministrilor propusi de catre premier.

Olguta Vasilescu, dezvaluiri de ultima ora. Ce ii pregateste PSD lui Klaus Iohannis

Olguta Vasilescu, propusa de PSD in functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ar putea fi adoptata ordonanta de urgenta care sa-i dea termen presedintelui pentru.

Olguta Vasilescu, despre alegerile europarlamentare: Categoric PSD va candida separat de ALDE

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, duminica, caPSD va candida separat de ALDE la alegerile europarlamentare. Ea a precizat ca lista PSD va fi gata pana pe 15.

Olguta Vasilescu, prima ironie la adresa aliantei USR-PLUS

Lia Olguta Vasilescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, i-a ironizat pe cei din USR si PLUS pentru alianta formata sambata, in vederea europarlamentarelor.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara. Citeste mai mult pespynews. ro .

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care hipnotizeaza. Nu le vei putea uita niciodata!

Unele persoane intra in viata noastra si isi pun amprenta asupra ei, astfel ca nu mai reusesti sub nicio forma sa le scoti din suflet. Gemeni- Nativul acesta.

Decizie a Curtii Supreme n cazul dosarelor ajunse la completurile de 5. Cine sunt magistratii care l judeca pe Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis, joi, ca dosarele care au intrat la sfarsitul lui 2018 pe rolul completurilor de cinci judecatori de la instanta suprema, in care nu au fost administrate probe, sa ramana la completurile trase la sorti la finalul anului trecut.

Cine sunt hotii care au spart mai multe masini intr-un complex rezidential din Capitala

Ofiteri din Politia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au efectuat perchezitii domiciliare intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )