Libnet.ro
UNICEF

06:16

Pippidi: Revolutia din 1989 a fost partial furata

Antena3 Antena3,
Pippidi: Revolutia din 1989 a fost partial furata

Alina Mungiu Pippidi a facut, luni, intr-un interviu acordat Antena 3, o analiza a ultimilor 30 de ani. continuă pe Antena3

Raport CIA despre revolutia din 1989, desecretizat: Frontul Salvarii Nationale si Ion Iliescu au fost nevoiti sa apeleze la Securitate (VIDEO)

Raport devastator desecretizat de CIA, referitor la Revolutia din 1989. Potrivit datelor spionilor si observatorilor americani de la acea vreme, Frontul Salvarii Nationale si Ion Iliescu au fost nevoiti sa.

Mediastandard.ro: Jurnalistii si Revolutia din 1989. Povestile ziaristilor care s-au sacrificat pentru prezentarea adevarului

Revolutia Romana din 1989 a fost unul dintre cele mai sangeroase evenimente din istoria tarii. in drumul nostru spre libertate, am luat vieti nevinovate, am calcat pe cadavre si am sperat ca intr-o buna zi, toate aceste amintiri dureroase sa dispara.

Adrian Ursu, dupa documentele desecretizate CIA cu privire la Revolutia din 1989: Se infirma tezele care stau la baza dosarului penal

In decembrie 1989, Securitatea a incercat, pana in ultima clipa, sa apere regimul lui Nicolae Ceausescu, folosind forta letala impotriva romanilor revoltati. Este ceea ce reiese din analizele CIA din acea vreme. Dosarele au fost desecretizate recent de agentia americana de informatii. Adrian Ursu e de parere ca tezele care stau la baza dosarului penal se infirma.

Cum arata Mihaela Radulescu, la Revolutia din 89. Eram blonda, tunsa periuta. Foto

Toti o stiu pe Mihaela Radulescu de la TV, dar putini cunosc trecutul celei supranumite Diva de Monaco. Se pare ca aceasta s-a fotografiat in timpul Revolutiei din 1989 si are chiar carnet de revolutionar. Cum arata Mihaela Radulescu, la Revolutia din 89 La varsta de 20 de ani, Mihaela Radulescu avea un alt look.

Teo Trandafir, marturisiri impresionante despre prima ei iubire. Detalii nebanuite de la Revolutia din 89: Ne-au prigonit, ne-au spart casa

Teo Trandafir a povestit despre prima sa iubire de pe vremea Revolutiei, dar si despre momentele tragice prin care a trecut in perioada comunista. Prezentatoarea de televiziune de la Kanal D isi aduce aminte cu lux de amanunt cum a fost persecutata de regimul comunist atat ea cat si cel cu care voia sa se .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )