Libnet.ro
UNICEF

15:01

Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu gresim daca vorbim de Guvernul Iohannis

Antena3 Antena3,
Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu gresim daca vorbim de Guvernul Iohannis

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, implicarea pe fata a presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului, dupa ce luni dimineata a fost prezent la. continuă pe Antena3

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis: Sa-i fie rusine

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca si-a trimis consilierul sa stea de vorba cu mama si bunicul fetei disparute, in loc sa vina personal la discutii. Nu pot sa.

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! .

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la adresa PSD. Mesaj de mobilizare pentru PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD a fost inlaturat de la putere doar partial si ca isi d.

Klaus Iohannis, catre liberali: Eu am mesaje pentru PNL in toate domeniile

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic N.

Klaus Iohannis: Am mesaje pentru PNL in toate domeniile, dar le voi doza

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic National al PNL, a declarat ca urmeaza sa discute cu liberalii despre aspecte legate de campania.

Klaus Iohannis i-a decorat pe expertii in educatie care au lucrat la proiectul sau Romania Educata

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, mai multi profesori si experti in educatie pentru contributia exceptionala avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc. Printre cei decorati de presedinte se numara trei fosti ministri ai Educatiei: Mircea Dumitru, Sorin Cimpeanu si Remus Pricopie. Au fost decorati si expertii in educatie care au lucrat la proiectul presedintelui Iohannis Romania Educata, printre care Daniela Visoianu, consilier al ministrului Educatiei, si Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Sedinta solemna, in Parlament, de Ziua Nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, discurs in fata alesilor

Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale are loc, luni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Sedinta este condusa de presedintele Camerei.

Klaus Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. Seful statului a tint sa le transmita liberalilor ca desi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2232 seconds )