Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premierul Viorica Dancila, informatii de ultima ora despre autostrazi. Ultimatum pentru seful CNAIR

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila, informatii de ultima ora despre autostrazi. Ultimatum pentru seful CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca infrastructura Romaniei este o preocupare a romanilor si ca anul acesta ar trebui sa se incheie lucrarile pentru 100 de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA despre preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE: Ce se intampla pe 12 decembrie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca pe data de 12 decembrie va prezenta in Parlament forma finala a programului presedintiei Consiliului Uniunii Europene, care va.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi intr-un interviu difuzat de Antena 3, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la finalul mandatului actualului CE.

Premierul Viorica Dancila: Depunem actele pentru realizarea spitalelor, pana la sfarsitul acestui an

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca Guvernul va depune actele pentru realizarea a trei mari spitale, pana la sfarsitul acestui an. Pentru aceste unitati.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la.

Premierul Viorica Dancila: Exclud o ordonanta privind amnistia si gratierea pana la finalul anului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, raspunzand unei intrebari, ca exclude ca pana la finalul acestui an sa fie adoptata o ordonanta privind amnistia si gratierea. Eu va spun ca nu se da acum.

Viorica Dancila, mesaj de ULTIMA ORA: Ce a transmis premierul

Premierul Viorica Dancila a transmis, joi, un mesaj pentru cei care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sfantul Nicolae. il sarbatorim astazi pe Sfantul Ierarh Nicolae, simbol al darniciei si.

Scenariu-soc: Iohannis, la fiecare sedinta de Guvern, alaturi de premierul Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a calificat miercuri drept o varianta interesanta propunerea USR de a participa la fiecare sedinta de Guvern din luna decembrie. Da, e o varianta interesanta, a spus Iohannis,.

Eugen Teodorovici, declaratii de ULTIMA ORA despre inghetarea salariilor bugetarilor

Dupa ce o parte din bugetari au spus ca se pregateste inghetarea salariilor in 2019, ministrul Finantelor, Eurgen Teodorovici, s-a grabit sa infirme zvonurile. Nici salariile, nici pensiile nu vor avea de s.

intalnire de ultima ora intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila! PSD adopta strategia in razboiul cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila si Liviu Dragnea se vor intalni joi pentru a stabili urmatorul pas in razboiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide daca sesizeaza CCR in cazul nominalizarilor in executiv pentru.

Viorica Dancila recunoaste ca Executivul a absorbit DOAR 25% din fondurile europene. Ce spune premierul despre constructia spitalelor regionale

Premierul Viorica Dancila a admis ca pana la finalul acestui an Romania va absorbi 25% dintre fondurile europene alocate. in acest context, prim-ministrul a dat asigurari ca pana la sfarsitul lui 2018 vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )