Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rares Bogdan, la Antena 3: Guvernul si-ar putea asuma raspunderea pe desfiintarea Sectiei Speciale

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, la Antena 3: Guvernul si-ar putea asuma raspunderea pe desfiintarea Sectiei Speciale

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a anuntat ca liberalii vor veni cu asumare de raspundere in Parlament pe desfiintarea Sectiei de Investigare a unor Infractiuni din Justitie, dar si pe eliminarea pensiilor speciale. continuă pe Antena3

Rares Bogdan spune ca PNL va continua indepartarea oamenilor promovati de PSD din institutii: inca sunt pe coridoarele puterii sau la butoanele puterii (VIDEO)

Oameni apropiati de PSD inca sunt pe coridoarele puterii sau chiar la butoanele puterii, a afirmat Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, care a precizat ca Guvernul Orban va continua depesedizarea in.

Rares Bogdan da asigurari ca pensiile vor creste: Orice Guvern care se va juca cu acest lucru va fi efectiv pulverizat

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, ii asigura pe cetateni ca PNL nu va afecta pensiile romanilor si ca Guvernul va respecta legea pensiilor votata de Parlament.

Rares Bogdan, decis: Fara candidatura la Primaria Capitalei

Europarlamentarul Rares Bogdan e decis sa nu candideze la Primaria Capitalei, insa sustine ca PNL va avea candidat propriu.

Rares Bogdan: Un partid care va incerca sa se atinga de pensiile si salariile romanilor va fi pulverizat

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca un partid care va incerca sa se atinga de pensiile si salariilor romanilor va fi pulverizat si a dat asigurari ca PNL va respecta legea pensiilor asa cum aceasta a fost votata in Parlament.

Rares Bogdan, laude la adresa lui Ludovic Orban: ii dau nota 10. Altora le dau mai putin

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, spune ca pana la momentul actual i-ar acorda premierului Orban nota 10, adaugand ca pe alti colegi de partid i-ar taxa pentru modul defectuos in care comunica cu mass-media.

Rares Bogdan nu se lasa convins sa candideze pentru Primaria Capitalei. Ce spune prim-vicepresedintele PNL despre propunerea partidului pentru locale

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a reiterat faptul ca nu va candida la Primaria Capitalei, dar partidul va avea candidat propriu la urmatoarele locale.

Rares Bogdan (PNL): Numarul parlamentarilor pentru diaspora va fi dublat, daca nu chiar triplat, foarte curand

Numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora va fi dublat, daca nu chiar triplat, a anuntat vineri eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, potrivit.

Rares Bogdan acuza PSD ca impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu UE. Ticalosie si dublu limbaj. E noaptea mintii!

Liderul eurodeputatilor PNL, Rares Bogdan, acuza Partidul Social Democrat de faptul ca incearca fortarea unei dezbateri in plenul Parlamentului European pe tema situatiei din Romania. Mai precis, social-democratii vor atraga atentia ca revenirea la alegerea primarilor in doua tururi ar fi una problematica.

Rares Bogdan (PNL), despre motiune: PSD nu are, astazi, semnaturile necesare si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban in cazul in care vor reusi, vom avea surprize pentru ei (VIDEO)

PSD nu a strans semnaturile necesare pentru depunerea motiunii de cenzura, in ciuda declaratiilor facute de liderii sai, si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban, a declarat eurodeputatul Rares.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )