Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rares Bogdan explica ce s-ar putea intampla cu Nicusor Dan la alegeri dupa inregistrarile-bomba cu el

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan explica ce s-ar putea intampla cu Nicusor Dan la alegeri dupa inregistrarile-bomba cu el

Rares Bogdan a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca efectul dezvaluirilor din presa, legate de inregistrarile audio in care Nicusor Dan intervine la Primaria Sectorului 4 pentru un afacerist controversat, este mai degraba unul care il avantajeaza pe candidatul unic al Dreptei la alegerile pentru Primaria Generala. continuă pe Antena3

Rares Bogdan (PNL): Nicusor Dan are sase procente peste Gabriela Firea. E perceput ca un om care vrea sa schimbe orasul (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a vorbit despre oferta electorala a liberalilor pentru Capitala si spune despre Nicusor Dan, independentul in jurul caruia a fost construita formula comuna a PNL si.

Primele reactii ale lui Nicusor Dan dupa acuzatiile grave. Cum se incurca in declaratii explicandu-si gestul

Dupa inregistrarile aparute in spatiul public in urma carora reiese faptul ca Nicusor Dan ar fi incercat sa obtina niste favoruri pentru un controversat om de afaceri, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei a incercat, marti, sa se apere intr-o conferinta de presa.

Rares Bogdan, facut praf de un jurnalist: Noaptea ca hotii

In urma gafei facute de Rares Bogdan, prin modificarea atacului furibund la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber printr-o postare pe Facebook, un jurnalist a remarcat gestul si l-a taxat. Rares Bogdan a fost facut praf de catre jurnalist Dupa ce a remarcat modificarea continutului postarii facute de Europarlamentarul Rares Bogdan, jurnalistul, Ionut Cristache a taxat .

Nicusor Dan, dupa ce a acceptat o dezbatere cu Firea: Sper ca si actualul primar general sa confirme participarea. Avem ce dezbate

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat pe Facebook ca a acceptat o invitatie din partea unei televiziuni pentru o dezbatere fata in fata cu actualul primar general Gabriela Firea. Sper sa confirme participarea. Avem ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparatie directa intre noi, a notat Nicusor Dan.

Firea, raspuns ironic referitor la o dezbatere fata-n fata cu Nicusor Dan: Candidatul Dreptei vine cu Caine, interlopul din parc! Eu vin cu Billy

Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Primaria Capitalei, da de inteles ca va accepta dezbaterea cu Nicusor Dan, insa aceasta a avut un mesaj ironic fata de contracandidatul de la PNL si USR-PLUS, despre care sustine ca ar putea veni cu prietenul lui interlop.

Rares Bogdan: La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani

Rares Bogdan a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL va obtine la alegerile locale din 27 septembrie cel mai mare scor al sau din ultimi 30 de ani si va obtine un numar mai mult decat dublu de consilii judetene. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat insa ca mobilizarea la vot va fi cheia castigarii alegerilor de catre liberali.

Rares Bogdan, atac fara precedent la adresa Avocatului Poporului: Aceasta nenorocita ordinara a blocat taierea pensiilor speciale

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a avut un atac fara precedent la adresa Avocatului Poporului Renate Weber, pe care o considera vinovata pentru blocarea legii prin care s-ar fi taiat pensiile speciale.

Rares Bogdan: Presedintii de CJ de la UDMR si PSD au trait intr-o alta Romanie si au tinut lumea in captivitatea saraciei Vom castiga aceasta campanie, e un moment astral pentru PNL (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, sustine ca PSD nu e in stare sa vina cu proiecte serioase. Eurodeputatul este de parere ca, daca ar fi vrut cu adevarat sa mareasca pensiile sau veniturile.

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

CTP: Nicusor Dan a actionat ca un avocat cu simbrie in cazul interlopului Autorizatia a fost data de Piedone, pe care nici coronavirusul nu l-ar infecta

Cristian Tudor Popescu a declarat vineri seara ca Nicusor Dan a actionat imoral in cazul interlopului Caine din Parcul Copiilor sustinand ca acesta a actionat legal, dar ca un avocat cu simbrie. CTP critica dur si comparatia pe care Dan a facut-o intre interlopul amintit si cei evacuati din case la largirea bulevardului Berzei. Domnul Nicusor Dan pune pe aceeasi treapta niste amarati ramasi fara case cu un interlop care a construit in parc pe semnatura lui Piedone, mai spune CTP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )