Libnet.ro
UNICEF

08:15

Rares Bogdan: Ludovic Orban va demisiona

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan: Ludovic Orban va demisiona

Rares Bogdan a anuntat, in exclusivitate la Antena 3, ca premierul Ludovic Orban va demisiona. continuă pe Antena3

Rares Bogdan il impinge pe Orban sa demisioneze. Vom avea anticipate. Care e calendarul

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat luni, la Antena 3, ca deciziile sunt luate, astfel incat sa se organizeze alegeri parlamentare anticipate cel mai tarziu in aprilie. Eurodeputatul PNL sustine ca Ludovic Orban isi va anunta demisia la momentul oportun.

Ludovic Orban: PNL va avea candidatii la functiile de primar pana la 1 martie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau isi va anunta candidatii la functiile de .

Rares Bogdan: Este anormal sa avem Institutul Revolutiei condus de cei care, dupa data de 22, au orchestrat tot carnagiul care s-a intamplat in Romania (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca este anormal ca Institutul Revolutiei Romane, desfiintat prin OUG luni de Guvernul Orban, sa fie condus de ce.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a venit cu masina in Bucovina. in cat timp a parcurs traseul Bucuresti Suceava

Ludovic Orban sustine ca a plecat cu masina din Bucuresti vineri, 27 decembrie, la ora 06. 00, cu destinatia Suceava, pentru a participa la parada obiceiurilor de iarna. La eveniment a luat parte si ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Rares Bogdan a facut anuntul despre salariile si pensiile romanilor: PNL se tine de cuvant

Rares Bogdan, europarlamentarul liberal, a facut recent un anunt important despre pensiile si salariile romanilor. Rares Bogdan a declarat clar si raspicat: PNL nu va taia pensii si salarii.

Rares Bogdan: Eu nu voi candida la Primaria Capitalei. Nicusor Dan trebuie sa intre in PNL, altfel ma voi opune sustinerii unui independent

Liberalul Rares Bogdan a declarat luni seara, la Romania TV, ca nu va candida la primaria Capitalei, dar ii cere lui Nicusor Dan sa se inscrie in PNL deoarece, in caz contrar, se va opune sustinerii candidaturii unui independent, citeaza b1. ro. La Bucuresti, Nicusor Dan trebuie sa intre in PNL. Altfel, ma voi opune sustinerii unui independent. imi doresc un candidat care s-o bata suta la suta, din primul tur, pe Gabriela Firea, a declarat liberalul.

Rares Bogdan, despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nicusor Dan trebuie sa intre in PNL. Altfel, ma voi opune sustinerii unui independent

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a subliniat ca se va opune sustinerii lui Nicusor Dan daca acesta nu alege sa se alature formatiunii liberale. Eu nu voi.

Rares Bogdan: Cel tarziu in aprilie vom avea alegeri anticipate Cei 9 demisionari din Pro Romania vor sustine acest demers

Alegerile anticipate vor avea loc cel tarziu in aprilie, a declarat luni eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, care a mai precizat ca, in prezent, liberalii.

Rares Bogdan: Cel tarziu in luna aprilie vom avea alegeri anticipate

Alegeri anticipate vor avea loc cel tarziu in luna aprilie, a declarat, luni, prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan. El spune ca la acest moment PNL poarta negocieri cu partidele parlamentare pentru declansarea anticipatelor, fiind nevoie de inca 24 de voturi pentru a sustine un astfel de demers.

Rares Bogdan nu isi doreste in partid oameni de la ALDE sau Pro Romania

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a declarat ca nu este de acord cu trecerea mai multor membri ai ALDE si Pro Romania la PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )