Libnet.ro
UNICEF

16:46

Revine Mihai Tudose in PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Adevărul Adevărul,
Revine Mihai Tudose in PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminica, la Antena 3, referindu-se la fostii colegi de partid plecati la Pro Romania, ca este posibil ca Mihai Tudose, care a demisionat recent din Pro Romania, sa revina in PSD. Despre Sorin Grindeanu si Marian Neacsu a afirmat ca au fost exclusi abuziv, iar daca vor sa se intoarca in partid, sunt reprimiti. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, noul lider al PSD: A fost o greseala candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat esecul de la alegerile prezidentiale.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu: Decizia Vioricai Dancila sa candideze la prezidentiale a fost gresita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, decizia Vioricai Dancila a de a candida la alegerile prezidentiale a fost o greseala, precizand ca existau alte variante mult mai.

Marcel Ciolacu initiaza masuri de protectie, sanatate si educatie pentru toti copiii din Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a depus, joi, la Senat, un proiect de lege prin care .

Petrecere de pomina in PSD: Sanctionatul Niculae Badalau a ingropat securea razboiului si l-a invitat la aniversarea sa pe Marcel Ciolacu (VIDEO)

La placinte inainte, la razboi inapoi! Cam asa poate fi descrisa relatia dintre senatorul Niculae Badalau si noul for de conducere al PSD. Badalau a implinit de curand 59 de ani, iar la acest moment au fo.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )