Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sondaj IMAS: Increderea in Liviu Dragnea s-a prabsuit la 15%. Mihai Tudose se bucura de doar 18% incredere, Klaus Iohannis de 39,7%

Hotnews Hotnews,
 Sondaj IMAS: Increderea in Liviu Dragnea s-a prabsuit la 15%. Mihai Tudose se bucura de doar 18% incredere, Klaus Iohannis de 39,7%

Increderea romanilor in Liviu Dragnea s-a prabusit la 15%, dupa ce liderul PSD a pierdut aproape 4 procente in ultima luna scadere de la 18,7% in septembrie la 15% in octombrie), arata un sondaj IMAS dat publicitatii miercuri si citat de Antena 3. PSD se bucura insa de o intentie de vot care ramane constanta, la 39%. Premierul Mihai Tudose, care si-a inceput mandatul, in luna iulie, cu o cota de incredere de 24. 7%, a scazut si el la 18%. Presedintele Klaus Iohannis se bucura de o cota de incredere de 39,7%, dar este si el in scadere de la 41,7% in urma cu o luna). continuă pe Hotnews

Sondaj IMAS: increderea in Dragnea si Tudose se prabuseste! Iohannis pierde si el

Liviu Dragnea, Mihai Tudose si Klaus Iohannis sunt in picaj in ceea ce priveste increderea romanilor. O arata datele comparative ale sondajelor realizate in fiecare luna de IMAS si.

Sondaj IMAS: Dragnea si Tudose, cote extrem de mici in increderea populatie. Klaus Iohannis, procent cat liderii PSD-ALDE la un loc (FOTO, VIDEO)

Prabusire in sondaje pentru liderii coalitiei guvernamentale! Exact in ziua in care au adoptat revolutia fiscala, un sondaj IMAS arata cum Mihai Tudose si Liviu Dragnea au cazut.

Sondaj IMAS: Dragnea si Tudose, cote extrem de mici in increderea populatiei. Klaus Iohannis, procent cat liderii PSD-ALDE la un loc (FOTO, VIDEO)

Prabusire in sondaje pentru liderii coalitiei guvernamentale! Exact in ziua in care au adoptat revolutia fiscala, un sondaj IMAS arata cum Mihai Tudose si Liviu Dragnea au cazut.

Surse: Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, din nou la cutite. Premierul: Relatia cu Dragnea este foarte buna

Sunt tensiuni mari in interiorul PSD, iar miza este uriasa. Surse politice spun ca premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au ajuns din nou la cutite. Dupa scandalul iscat de.

Comisia Alegeri 2009 o va chema la audieri pe avocata lui Liviu Dragnea, dupa ce aceasta a spus ca s-au intamplat crime dupa acel scrutin

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o va chema la audieri pe avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, care a declarat sambata, la Antena 3, ca s-au intamplat chiar crime dupa acel scrutin.

RISE Project, adevarul despre casa din Brazilia a lui Liviu Dragnea: Antena 3, acuzata de dezinformare

Dezvaluirile jurnalistilor de la RISE Project cu privire la la vila din Brazilia, construita cu banii transferati din Romania de un actionar TelDrum si de care au beneficiat de-a lungul anilor Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a negat ca premierul Tudose s-ar fi opus pachetului fiscal

Presedintele PSD Liviu Dragnea a negat marti ca premierul Mihai Tudose s-ar fi opus pachetului fiscal pe care urmeaza sa il adopte Guvernul, potrivit Agerpres.

Primarii de municipii, la discutii la Palatul Victoria cu premierul Tudose si Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose discuta cu reprezentantii Asociatiei Muncipiilor din Romania, mai multi primari, printre care si edilul Capitalei, aflandu-se la Guvern. Potrivit unor surse, la discutii este prezent si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

intalnirea premierului Mihai Tudose cu primarii s-a incheiat. Liviu Dragnea a participat si el la sedinta

Liviu Dragnea a ajuns in urma cu putin timp la Guvern, unde are loc o sedinta aprinsa pe tema codului Fiscal. in urma cu cateva clipe a venit acolo si liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Ici.

Ce i-ar fi spus o fosta vedeta PRO TV lui Liviu Dragnea atunci cand l-a intalnit in avion

Fosta vedeta PRO TV Marius Vintila l-a intalnit pe Liviu Dragnea in avionul care venea de la Viena la Bucuresti. Vintila a relatat conversatia pe care a a avut-o cu presedintele PSD. Eu:.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )