Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj de ultima ora. Cifrele care arunca in aer PNL si USR-PLUS

Antena3 Antena3,
Sondaj de ultima ora. Cifrele care arunca in aer PNL si USR-PLUS

Adrian Ursu a prezentat, vineri, la Antena 3, un sondaj intern, de ultima ora, comandat de Partidul National Liberal pentru Bucuresti si care are niste rezultate absolut surprinzatoare. Potrivit sondajului, actualul primar general Gabriela Firea are cele mai mari sanse pentru a castiga un nou mandat. Aceasta este urmata de principalul contracandidat, Nicusor Dan. continuă pe Antena3

Avertisment de ultima ora de la OMS. Aceste persoane raspandesc noul coronavirus mai rapid decat se credea. Milioane de romani, in pericol

Organizatia Mondiala a Sanatatii revine cu un avertisment de ultima ora pentru toata lumea. Potrivit noilor studii, raspandirea noului coronavirus in regiunea Asia-Pacific face ravagii. Surprinzator, persoanele care s-au dovedit ca participa activ la aceasta raspandire in masa nu sunt pacientii simptomatici. Ce persoane se afla in mare pericol Reprezentantii OMS atrag atentia cu privire .

Adio, autrostrada Ploiesti Brasov. Anuntul de ultima ora al oficialilor

In aprilie 2019 oficialii de la CNAIR anuntau cu surle si trambite debutul fazei a doua a poriectului unei autostrazi vitale pentru economie, e vorba de autostrada Pitesti-Brasov si avea si termen limita de finalizare, 2023. Adio, autrostrada Ploiesti Brasov Proiectul autostrazii, era facut in parteneriat public-privat, iar ca valoare se ridica la aproxiamtiv .

Miscare de ultima ora a PNL. Cum reactioneaza Partidul Social Democrat

Tensiune mare pe scena politica. Cei de la PNL asteapta sa vada cand si-ar dori PSD sa aiba loc votul motiunii de cenzura ca sa poata decide daca vor sesiza sau nu Curtea Constitutionala. Asta pentru ca liberalii considera ca motiunea nu este constitutionala deoarece a fost depusa de PSD in sesiunea extraordinara.

Alerta ANM! 19 judete sub Cod portocaliu de furtuni. Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea, valabile pana joi seara, ora 21. in intervalul mentionat vor fi averse torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. 19 judete sunt vizate astazi de furtuni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )