Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sondaj de ultima ora! Cifrele care le dau fiori celor din PNL. Ce se intampla cu PSD

Antena3 Antena3,
Sondaj de ultima ora! Cifrele care le dau fiori celor din PNL. Ce se intampla cu PSD

Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Antena 3, datele unui sondaj de ultima ora. Potrivit sociologului, confruntarea din turul al doilea dintre PSD si PNL a potentat cele doua partide. Partidul. continuă pe Antena3

Miscari de ultima ora in PSD. Se incearca inlaturarea Vioricai Dancila de la sefia partidului

Miscari de ultima ora in PSD. Surse politice au declarat, pentru Antena 3, ca exista deja o aripa a pucistilor, care incearca inlaturarea Vioricai Dancila. Acestia ar urma sa aiba o sedinta de.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook: Astazi am votat pentru Romania

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale Viorica Dancila a postat un mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook. Astazi am votat pentru.

Decizie de ultima ora in cazul navei scufundate in Portul Midia. Cum se incearca salvarea oilor care sunt inca in viata

Operatiunile de salvare a animalelor care sunt inca in viata pe nava vor continua si noaptea. in acest sens se vor realiza noi cai de acces in interiorul vasului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE, anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie. Ce se va intampla in cazul aglomerarii sectiilor de votare

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu salariile romanilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a cautat sa elaboreze solutia de crestere a salariului minim brut pe baza unor indicatori economici, a unor date care sunt claresi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )