Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu, omul chemat sa salveze PSD. Ma intorc in politica daca e cazul!

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, omul chemat sa salveze PSD. Ma intorc in politica daca e cazul!

Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Oanei Zamfir, la Antena 3, ca nu exclude o revenire in politica, aratand ca doreste sa aiba o discutie cu noua conducere a PSD, inainte de a lua o decizie. continuă pe Antena3

Gabriela Firea il vrea pe Sorin Grindeanu inapoi in PSD: Cred ca ar trebui sa se intoarca

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca fostul premier Sorin Grindeanu ar trebui sa se intoarca in PSD, mentionand ca a participat la o intalnire cu acesta, unde s-a pus problema revenirii sale in partid.

Gabriela Firea: Cred ca Sorin Grindeanu ar trebui sa se intoarca in partid

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, Sorin Grindeanu ar trebui sa se intoarca in interiorul Partidului Social Democrat. Primarul mai spune ca a participat la o discutie la care s-a pus problema revenirii sale in PSD, transmite Mediafax.

Grindeanu a fost joi la o sedinta a PSD Timis. Liderul filialei: A ascultat propunerile noastre

Social-democratii timiseni au avut joi o intalnire la care a participat si fostul lider al filialei judetene Sorin Grindeanu, exclus din PSD in 2017. Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luna aceasta, ca Grindeanu ar fi binevenit daca s-ar intoarce in partid.

Grindeanu, despre posibilitatea reinscrierii in PSD: O sa ma gandesc foarte serios

Sorin Grindeanu a declarat, pentru Mediafax, ca se va gandi foarte serios la invitatia de a se reintoarce in partid, lansata de PSD Timis. Seful ANCOM a precizat ca, in februarie, Congresul trebuie sa fie nu despre functii ci despre ce vrea sa faca formatiunea ca sa redevina motorul care a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )