Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Demiterea lui Tudose, ceruta in CEx al PSD. 30 de organizatii, impotriva premierului

Antena3 Antena3,
Surse: Demiterea lui Tudose, ceruta in CEx al PSD. 30 de organizatii, impotriva premierului

Surse politice citate de Antena 3 sustin ca in sedinta PSD ar urma sa se ceara demiterea premierului Mihai Tudose. in plus, 30 de organizatii ar fi fost de acord sa semneze un act prin care ar fi. continuă pe Antena3

Surse: Demiterea lui Tudose, ceruta in CEx al PSD

Surse politice citate de Antena 3 sustin ca in sedinta PSD ar urma sa se ceara demiterea premierului Mihai Tudose. in plus, 30 de lideri ar fi fost de acord sa semneze un act prin care ar fi.

Surse: Demiterea lui Tudose, ceruta in CEx al PSD. Ultimele negocieri - Cum si-au impartit taberele Dragnea si Tudose

Social-democratii se reunesc luni in sedinta Comitetului Executiv National, dupa ce mai multi lideri au solicitat in intalnire pentru rezolvarea disputelor din partid. Duminica,.

Surse: Demiterea lui Tudose, ceruta in CEx al PSD. Ultimele negocieri - Cum si-au impartit taberele Dragnea si Tudose LIVE TEXT si VIDEO

Social-democratii se reunesc luni in sedinta Comitetului Executiv National, dupa ce mai multi lideri au solicitat in intalnire pentru rezolvarea disputelor din partid. Duminica,.

CEx PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvern, Tudose anunta ca demisioneaza

ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

Surse: Premierul Mihai Tudose se intalneste in aceasta seara cu sustinatorii sai din PSD inaintea sedintei CEx

Premierul Mihai Tudose se intalneste, duminica, cu membrii PSD care il sustin in disputa cu liderul social-democrat, Liviu Dragnea, inaintea sedintei Comitetului Executiv, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Stenograme din sedinta CEx a PSD. SURSE: Lui Mihai Tudose i s-a reprosat prietenia cu Florian Coldea (VIDEO)

Nervii sunt intinsi la maximum in sedinta Comitetului Executiv al PSD, unde se decide soarta Guvernului si a partidului. Confruntarea se da intre cele doua tabere formate in PSD, cea care i.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )