Libnet.ro
UNICEF

16:15

Surse. Firea vrea sa o puna pe Dana Budeanu pe listele PSD la parlamentare. Interviul de la Antena 3 a fost pe timpul electoral al PSD

Adevărul Adevărul,
Surse. Firea vrea sa o puna pe Dana Budeanu pe listele PSD la parlamentare. Interviul de la Antena 3 a fost pe timpul electoral al PSD

Gabriela Firea, liderul organizatiei PSD Bucuresti, vrea sa-i ofere Danei Budeanu un loc eligibil pe listele partidului la alegerile parlamentare din toamna, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Dana Budeanu a facut campanie pentru sora Gabriela Firea marti-seara la Antena 3. Interviul a fost pe timpul electoral al PSD. Antena 3 e abonata la reclame platite de Primaria Capitalei din bani publici. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea explica relatia pe care o are cu Dana Budeanu: E chiar de ras

Primarul Capitalei Gabriela Firea sustine ca nu i-a propus niciodata Danei Budeanu sa intre in politica si nici sa candideze la alegerile parlamentare sau europarlamentare. Este de ras, realmente, a comentat edilul.

Dana Budeanu a innebunit cand a auzit ca Firea o pune pe listele PSD: Sunteti copti, ba, baiatule

Pentru criticile pe care le face la adresa stilului vestimentar, Dana Budeanu este cunoscuta si apreciata de multa lume. Desi, vedeta a inceput de ceva timp sa comenteze si evenimentele actuale, mai ales cele din sfera politica. Din aceasta cauza au iesit si zvonurile precum ca Dana ar putea fi inclusa pe listele pentru alegerile .

Cum s-au cunoscut Dana Budeanu si Gabriela Firea: Am rugat-o sa imi dea aceasta sugestie pentru eveniment!

Gabriela Firea a declarat joi seara, la Antena 3, modul prin care s-a cunoscut cu Dana Budeanu. Edilul Capitalei sustine ca prima data cand au interactionat a fost inaintea venirii principesei de Monaco la Bucuresti, cand i-a cerut Danei Budeanu sa ii dea o sugestie cu privire la tinuta pe care o va purta.

Dana Budeanu, verdict pentru Primaria Capitalei: Daca ma puc acum sa enumar cate a facut Gabi Firea...

Dana Budeanu este sustinatoarea Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei.

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a facut pe Mihai Gadea sa exclame: Bravo!

Dana Budeanu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca nu este de acord cu sintagma vrem o tara ca afara si a aratat ca politicienii care se folosesc de ea sunt demagogi. Potrivit acesteia, romanii au nevoie de politicieni care sa le asigure un trai potrivit lor, pentru ca oricat am vrea sa fim ca altii, decalajul este mult prea mare.

Dana Budeanu, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Spuneti-mi o regula care nu a fost contrazisa de o alta regula la doua zile, la o saptamana. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a vorbit marti, in exclusivitate, la Antena 3, in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, despre fenomenul COVID-19 si despre toate informatiile transmise de autoritati cu privire la efectele devastatoare produse de acest virus. Ce nedumeriri are Dana Budeanu despre noul coronavirus Nu de putine ori, creatoarea de moda, Dana Budeanu, a vorbit despre .

De ce a divortat Dana Budeanu de primul ei sot. Ce se intamplase in mariajul lor

Dana Budeanu este cu siguranta un personaj extrem de controversat, dar, totodata, foarte discret cand vine vorba de familie sau de copii. De curand, insa, creatoarea de moda si-a deschis sufletul in fata telespectatorilor si a vorbit despre divortul de primul ei sot, jurnalistul Radu Budeanu, cu care a avut o casnicie pana acum opt .

Interviul cu Dana Budeanu de la Antena 3 despre care vorbeste toata lumea VIDEO integral

Marti seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de pe Antena 3, Mihai Gadea a avut-o drept invitata pe Dana Budeanu! Urmareste aici interviul despre care vorbeste toata lumea! .

Mircea Badea, atac dur la Dana Budeanu din cauza studiilor ei: O fi fost sa ude buretele

In ultima vreme, celebrul moderator Mircea Badea a inceput sa fie din ce in ce mai vocal cand vine vorba de personajele din showbiz-ul romanesc, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3, in Gura Presei, uneori chiar pe buna dreptate. Mircea Badea, este cunoscut pentru replicile sale dure si transparente Daca despre actuala criza .

Dana Budeanu, verdict politic pentru Ludovic Orban, in direct, la Antena 3: Seful la Romania

Mihai Gadea a provocat-o, marti, la Sinteza zilei, pe Dana Budeanu la un verdict in direct pentru premierul Ludovic Orban, avand ca punct de pornire doua fotografii care au devenit virale in aceasta perioada cu seful Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )