Libnet.ro
UNICEF

19:00

Surse: Ce i-a spus Iohannis premierului Viorica Dancila, imediat dupa ce a desemnat-o seful Guvernului

Antena3 Antena3,
Surse: Ce i-a spus Iohannis premierului Viorica Dancila, imediat dupa ce a desemnat-o seful Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena. continuă pe Antena3

SURSE Presedintele Klaus Iohannis discuta cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste in aceasta dupa-amiaza la Cotroceni cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Intalnirea are loc la capatul consultarilor cu partidele politice. Presedintele Iohannis ar urma sa sustina o declaratie de presa la 17. Potrivit Constitutiei, presedintele nominalizeaza un candidat la functia de premier, care ar urma sa fie votat in Parlament. Vom reveni cu detalii .

Surse: Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena.

Klaus Iohannis a decis. Viorica Dancila, desemnata premier: ii dau PSD-ului inca o sansa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca a decis sa o desemneze pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de premier. Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului guvern, de.

Surse: Klaus Iohannis va avea o discutie cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu premierul desemnat de PSD, Viorica Dancila. Potrivit unor surse, Iohannis se va intalni cu Viorica Dancila in aceasta.

Ce i-a scris fiul premierului propus, Viorica Dancila, presedintelui Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe.

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe.

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, intr-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis, acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe Facebook: Nu esti Presedintele Meu.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul propus de PSD, Viorica Dancila (surse)

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere, miercuri seara, cu premierul propus de PSD, Viorica Dancila, potrivit unor surse politice citate de Antena 3. Tot in cursul zilei de marti, inc.

Viorica Dancila a fost acceptata premier

Viorica Dancila a fost acceptata premier, de catre Presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a declarat: Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului Guvern, de desemnarea premierului. Astazi, toata ziua, am ascultat opiniile si argumentele politicienilor, dar am reusit ieri, aseara, astazi, intre intalniri, sa ascult si opinia oamenilor simpli, sa citesc mesaje, inclusiv pe retele de socializare.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost desemnata premier de Iohannis

Premierul desemnat al PSD, Viorica Dancila, a spus miercuri seara, ca pentru Romania este foarte important programul de guvernare, iar pentru aplicarea in continuare a acestuia asteapta votul din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3257 seconds )