Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tariceanu spune ca el si familia sa au fost ascultati din anul 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu spune ca el si familia sa au fost ascultati din anul 2008

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, intr-o declaratie difuzata ieri seara de Antena 3, ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008, el precizand ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i s-a spus ca acestea au fost distruse, nefiind relevante pentru speta in cauza. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu spune ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008: Am cerut Parchetului interceptarile, mi s-a spus ca au fost distruse

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, intr-o declaratie difuzata luni seara de Antena 3, ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008, precizand ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i s-a spus ca acestea au fost distruse, nefiind relevante pentru speta in cauza.

Tariceanu face dezvaluiri despre filaje: Am fost ascultat din 2008, an de an

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008. Tariceanu sustine ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i.

Raluca Turcan: Discursul Opozitiei a fost validat din interiorul PSD; ne indreptam spre un consens pe scena politica

Discursul Opozitiei a fost validat din interiorul PSD, clasa politica indreptandu-se spre un consens in ceea ce priveste faptul ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai mare pericol pentru Romania, sustine prim-vicepresedintele PNL.

Gabriela Firea: Voi spune da la referendumul din 6 - 7 octombrie

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea, precizeaza ca va spune da la referendumul din 6 - 7 septembrie, adaugand ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost suspendat din functie a patra oara

Magistratii de la Curtea Constitutionala au decis, luni, suspendarea lui Igor Dodon din functia de presedinte, dupa ce acesta a refuzat sa semneze decretul de desemnare a unor noi ministri la Ministerul Agriculturii, respectiv la Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, relateazaUnimedia.

Arges: Un copil de 10 ani a fost salvat din streang de paramedici

Un copil din localitatea Aninoasa, judetul Arges, in varsta de 10 ani, a fost gasit spanzurat, duminica, fiind resuscitat de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta. Potrivit reprezentantilor.

Au pregatit parastasul... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate e vorba de indragita vedeta Nea Marin, de la Antena 1...

Concurentii din cadrul emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoiti sa pregateasca un. parastas! Astfel, Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu, Catalin si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )