Libnet.ro
UNICEF

14:30

Toader, despre remanieri: Iohannis nu mai poate refuza inca o data propunerile de ministri. Draftul sesizarii CCR este gata

Adevărul Adevărul,
Toader, despre remanieri: Iohannis nu mai poate refuza inca o data propunerile de ministri. Draftul sesizarii CCR este gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, pentru Antena 3, ca draftul sesizarii CCR in privinta remanierilor este redactat. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre recursul compensatoriu: Proiectul de lege a fost initiat sub guvernarea anterioara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca proiectul de lege privind recursul compensatoriu a fost initiat sub guvernarea anterioara si ca propunerea legislativa a fost transmisa de Guvern catre Senat inainte ca el sa fie numit ministru. Toader precizeaza totodata ca Parlamentul a fost cel care a dublat numarul zilelor compensate pentru detinuti, de la trei sase zile pentru fiecare 30 de zile executate in spatii necorespunzatoare. Studiul de impact se face in procedura de legiferare si nu in faza de aplicare a legii, mai spune el.

Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: Nu si le doresc doar unii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca un act normativ privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care si-l doresc doar unii.

Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: Sa nu va imaginati ca un astfel de act de clementa si-l doresc doar unii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca un act normativ privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care si-l doresc doar unii, subliniind ca nu vrea sa fie tras la raspundere cel care nu este vinovat, relateaza Agerpres.

Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: Sa nu va imaginati ca un astfel de act de clementa si-l doresc doar unii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca un act normativ privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care si-l doresc doar unii. Acum, sa va dau un raspuns pe care chiar as vrea.

Iohannis: Romnia poate exercita Presedintia Consiliului UE n pofida disputelor politice interne

Romania poate exercita Presedintia Consiliului UE in pofida disputelor politice interne, afirma presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu acordat presei austriece, seful statului prezentand prioritatile Bucurestiului si semnaland ca va candida pentru un nou mandat.

Comisia Iordache a modificat Codul de procedura penala, dupa decizia CCR: Sintagma indicii temeinice, eliminata. Inculpatul nu mai poate asista la audierea victimei

Comisia speciala condusa de Florin Iordache a adoptat marti mai multe modificari la Codul de procedura penala, necesare dupa ce Curtea Constitutionala a declarat mai multe articole neconstitutionale. Una dintre modificari se refera la renuntarea la sintagma indicii temeinice si revenirea la formularea suspiciune rezonabila. O alta modificare elimina posibilitatea ca suspectul sa poata asista la audierea victimei sau martorilor. A fost insa introdusa posibilitatea ca nesemnarea hotararii judecatoresti sa fie motiv pentru contestatie in anulare si ramane motiv de revizuire a hotararii, ceea ce il poate ajuta pe Liviu Dragnea in cazul condamnarii din dosarul Referendumul.

Codul de procedura penala, dupa decizia CCR: Inculpatul nu mai poate asista la audierea victimei

Comisia speciala condusa de Florin Iordache a adoptat marti mai multe modificari la Codul de procedura penala, necesare dupa ce Curtea Constitutionala a declarat mai multe articole neconstitutionale. Una dintre modificari se refera la renuntarea la sintagma indicii temeinice si revenirea la formularea suspiciune rezonabila. O alta modificare elimina posibilitatea ca suspectul sa poata asista la audierea victimei sau martorilor. Vezi in articol alte modificari ale Codul de procedura penala .

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3104 seconds )