Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

B1 B1,
Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a. continuă pe B1

Decizie de ultima ora: Guvernul modifica prin ordonanta legile justitiei. Luni, sedinta extraordinara

Guvernul se intruneste luni intr-o sedinta extraordinara in care va modifica prin ordonanta de urgenta legile justitiei. Proiectul de ordonanta a fost deja trimis la CSM zilele trecute. Sunt foarte.

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD: Ordonanta pe legile justitiei anuleaza toata munca din Parlament

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat duminica, pentru MEDIAFAX, despre textul OUG pe legile justitiei, ca formula revocarii membrilor CSM e stupida, prevederea legata de raspunderea.

Parchetul General, despre OUG pe legile justitiei: Unele modificari ncalca ordinea constitutionala

Ministerul Public atrage atentia, duminica seara, asupra pericolului incalcarii ordinii constitutionale prin adoptarea unora dintre modificarile propuse in ordonanta de urgenta privind legile justitiei ce ar urma sa fie adoptata luni, in sedinta de Guvern anunta Mediafax.

Tensiuni in coalitia PSD-ALDE. Serban Nicolae, atac la Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta pe legile Justitiei anuleaza toata munca din Parlament

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat duminica, pentru Mediafax, despre textul Ordonantei deurgenta pe legile justitiei, ca prevederea legata de raspunderea magistratilor este o bataie de joc, dar si ca sunt alte probleme ale actului normativ, recomandand ca Guvernul sa sa respinga ordonanta.

Tudorel Toader, declaratii despre cum se modifica legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

Legile justitiei, modificate: ce sa stii despre noutatile adoptate prin OUG

Pe 15 octombrie, Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a fost cel care a anuntat totul. Guvernul a introdus OUG pe legile justitiei in sedinta din 15 octombrie. Viorica Dancila, premierul Romaniei, a dat OUG si a plecat intr-o vizita in Turica si Emiratele Arabe Unite. E un [] .

Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pe legile.

Guvernul a adoptat OUG pentru Legile Justitiei

ACTUALIZARE - Toader: Eu nu am mers la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, la finalul sedintei de Guvern, ca nu a fost la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare. ------ *ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, a declarat ministrul Tudorel Toader la Palatul Victoria. ------ Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )