Libnet.ro
UNICEF

11:46

Viorica Dancila, primul avertisment: Unii ministri merg cu viteza intai, altii cu viteza a doua. Ministrii o sa verifice unde mai sunt protocoale si le vor desecretiza

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, primul avertisment: Unii ministri merg cu viteza intai, altii cu viteza a doua. Ministrii o sa verifice unde mai sunt protocoale si le vor desecretiza

Premierul Viorica Dancila a avut o intalnire de lucru la Antena 3, dupa cum a spus moderatoarea Alessandra Stoicescu, care a intrat pe tronsonul lui Mihai Gadea special pentru interviul cu Dancila. Premierul a recunoscut ca unii ministrii nu dau randament, dar deocamdata nu se pune problema unei remanieri. Desi azi expertii europeni au criticat dur legile Justitiei adoptate de majoritatea PSD, subiectul nu a fost abordat pe parcursul discutiei. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, primul avertisment: Unii ministri merg cu viteza intai, altii cu viteza a doua. Ministrii o sa verifice unde mai sunt protocale si le vor desecretiza

Premierul Viorica Dancila este invitata in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, la Antena 3. Tot azi expertii europeni au criticat dur legile Justitiei adoptate de Parlament si sustinute de Guvern.

Dancila: Unii ministri merg cu viteza intai, altii cu viteza a doua. Ce spune despre o remaniere guvernamentala

Relatia cu ministrii este o relatie buna, a spus premierul Viorica Dancila, miercuri seara, la Antena 3. Nu s-a vorbit despre o remaniere, dar e adevarat ca unii ministri merg cu viteza intai, altii cu.

Viorica Dancila, despre remanierea Guvernului: Unii dintre ministri merg cu viteza intai, altii merg cu viteza a doua

Premierul Viorica Dancila sustine ca pana acum nu s-a vorbit in guvern despre o remaniere, isna a adimis ca exista ministri din echipa sa care merg cu viteza intai. Nu s-a vorbit despre o.

Viorica Dancila, despre relatia cu Liviu Dragnea: Acest lucru mi l-a cerut

Viorica Dancila a vorbit miercuri seara despre zvonurile potrivit carora numele sau ar fi luat in calcul pentru preluarea partidului si despre relatia sa cu Liviu Dragnea. Eu sunt un om dintr-o bucata.

Viorica Dancila intervine in scandalul protocoalelor: Vorbesc cu ministrii din cabinetul meu...

Viorica Dancila intervine in scandalul protocoalelor. Premierul a anuntat ca joi va cere ministrilor sa fie desevretozate toate protocoalele secrete si ca a solicitat Secretariatului General al Guvernului sa de.

Viorica Dancila se pronunta in conflictul Toader-Kovesi: N-am ezitat niciodata sa-mi asum responsabilitatea

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca il va sustine pana la capat pe ministrul Justitiei Tudorel Toader in privinta cererii acestuia de revocare a sefei DNA Laura Codruta.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Nu vreau sa-mi pierd increderea

Premierul Viorica Dancila a sustinut mirecuri seara ca discutiile pe care le-a purtat saptamana trecuta cu presedintele Klaus Iohannis nu au fost redate corect in comunicatul de presa al Presedintiei si.

Dezvaluirea facuta de Viorica Dancila, in direct, la Antena 3: Am un proiect de suflet

Viorica Dancila a dezvaluit miercuri seara, la Antena 3, ca are un proiect de suflet. Mai sunt 16 puncte din programul de guvernare pe care le-am pus in practica si ne-am incadrat in ceea ce ne-am.

Viorica Dancila contrazice datele Institutului National de Statistica: Vorbim doar despre cresteri salariale

Premierul Viorica Dancila contrazice datele publicate de Institutul National de Statistica, potrivit carora salariul mediu din sanatate si asistenta sociala a scazut in februarie. Prim-ministru a declarat mi.

Premierul Viorica Dancila prezinta bilantul celor 100 de zile de guvernare: Nu putem vorbi decat de cresteri, nu de reduceri salariale

Viorica Dancila a fost invitata la Antena 3, miercuri seara, la emisiunea 100 de minute cu Alessandra Stoicescu. Nu putem vorbi decat de cresteri, nu de reduceri salariale, a spus ea. in san?.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )