Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adrian Tutuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunta cine ar putea fi noul presedinte al PSD

Antena3 Antena3,
Adrian Tutuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunta cine ar putea fi noul presedinte al PSD

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor. Adrian Tutuianu, unul din semnatarii. continuă pe Antena3

Adrian Tutuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea anunta cine ar putea fi noul presedinte al PSD

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea: Reprezentam un grup mai mare de lideri de organizatii judetene. Nu plecam din partid

Senatorul PSD Adrian Tutuianu sustine ca scrisoarea anti-Dragnea este sustinuta de multi lideri judeteni ai PSD si va fi discutata in sedinta Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la pranz.

Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea: Daca nu gasim solutii, exista riscul sa pierdem majoritatea parlamentara

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii prin care se cere demisia lui Dragnea, spune ca dincolo de persoane autorii iau in calcul interesele Romaniei si ale partidului, precizand ca daca nu vor fi gasite solutii exista riscul ca PSD sa piarda majoritatea parlamentara prin plecarea mai multor social-democrati la alte formatiuni.

Cine l-a sustinut pe Adrian Tutuianu, pentru a semna scrisoarea anti-Dragnea

Senatorul Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a avut mandat din partea organizatiei judetene PSD Dambovita pentru demersul sau politic, a afirmat,.

Tutuianu: Dragnea, un element de vulnerabilitate. Cei mai multi din teritoriu spun ca trebuie sa eliminam aceasta acuza ca noi lucram numai in interesul unui singur om (VIDEO)

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a explicat, pentru B1 TV, de ce considera ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga de la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor. in opinia sa,.

Tutuianu: Continuam cu Legile Justitiei, Codurile Penale si Legile privind securitatea nationala / Am castigat alegerile cu ajutorul celor din teritoriu, nu e doar meritul lui Dragnea (VIDEO)

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, sustine ca PSD se afla intr-un moment complicat, iar partidul trebuie sa faca ceva pentru a schimba impresia pe care a lasat-o in exterior.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Adrian Tutuianu: Exista riscul pierderii majoritatii guvernamentale

Senatorul social-democrat Adrian Tutuianu a declarat miercuri ca, in cazul in care nu se gaseste o solutie serioasa la problemele pe care PSD le are astazi, exista riscul ca unii dintre parlamentari sa.

Adrian Tutuianu anunta discutii cu ALDE privind scrisoarea in care se cere demisia lui Dragnea: Daca nu gasim solutii, exista riscul sa pierdem majoritatea parlamentara

Cutremur in PSD! Miercuri a fost facuta publica o scrisoare prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor si se propun 18 masuri pentru redresarea situatiei din interiorul.

Moscova spune ca unul din avioanele sale militare, cu 14 persoane la bord, a disparut de pe radar n Siria, n timpul unor atacuri desfasurate de Franta si Israel n zona

Ministerul rus al apararii a spus in primele ore ale zilei de marti ca unul dintre avioanele sale militare, cu 14 oameni la bord, a disparut de pe radar deasuprra Siriei in timp ce Israelul si Franta desfasurau lovituri aeriene asupra unor tinte din Siria, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )