Libnet.ro
UNICEF

00:06

A aparut scrisoarea anti-Dragnea. Paul Stanescu, Firea si Tutuianu ii cer demisia lui Dragnea si o propun pe Dancila sef interimar. Dragnea a convocat CEX-ul

Adevărul Adevărul,
A aparut scrisoarea anti-Dragnea. Paul Stanescu, Firea si Tutuianu ii cer demisia lui Dragnea si o propun pe Dancila sef interimar. Dragnea a convocat CEX-ul

Trei lideri ai PSD - Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu - semneaza, in numele unui comitet de initiativa, o scrisoare prin care solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si de la conducerea Camerei Deputatilor, pe langa alte 18 solicitari. Cei trei propun ca Vorica Dancila sa ramana presedinte-interimar. Documentul, care nu a mai fost asumat de niciun alt lider de filiala, a fost publicat de stiripesurse. ro. continuă pe Adevărul

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

TABERE Lista largita a semnatarilor scrisorii anti-Dragnea, asumata public de Stanescu, Firea si Tutuianu / Cine l sprijina n continuare pe seful PSD

Asumata public de trio-ul Stanescu-Firea-Tutuianu, scrisoarea anti-Dragnea ar fi, de fapt, semnata in acest moment de cel putin 20 de lideri de organizatii ai PSD, surse social-democrate declarand pentru HotNews ca numarul sustinatorilor va creste. De altfel, dupa aparitia documentului alti doi lideri social-democrati au dezvaluit ca l-au semnat: Marian Neacsu si Ion Mocioalca. De partea cealalta, Liviu Dragnea s-ar baza, in acest moment, pe sprijinul a doar 14 organizatii.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre scrisoarea prin care ii cere demisia lui Dragnea: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii in care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor si sefia PSD, face o serie de precizari despre demersul impotriva liderului.

Olguta Vasilescu: Nu ma vad votand impotriva lui Paul Stanescu / Vicepresedintele PSD e unul dintre oamenii care cer demisia lui Dragnea

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu se vede votand impotriva lui Paul Stanescu, deoarece acesta ii este amic. Stanescu este unul dintre liderii PSD care i-au cerut lui Liviu Dragnea sa demisioneze atat de la.

Lia Olguta Vasilescu, lovitura pentru Dragnea: Eu nu ma vad votand impotriva lui Paul Stanescu, care imi este amic

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a facut apel la unitatea PSD, insa aceasta a precizat faptul ca ea nu se vede in pozitia de a vota impotriva vicepremierului Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, pentru ca ii e amic.

Paul Stanescu: PSD se afla intr-un moment de cotitura

Partidul Social Democrat se afla intr-un moment de cotitura, considera vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, semnatar al unei scrisori deschise prin care se.

Paul Stanescu: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Partidul Social Democrat se afla intr-un moment de cotitura, considera vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, semnatar al unei scrisori deschise prin care se cere demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, conform Agerpres.

Firea: PSD nu mai poate fi condus discretionar de o singura persoana

Primarul Capitalei Gabriela Firea, sustine ca scrisoarea semnata de ea, alaturi de Paul Stanescu, Adrian Tutuianu, este sustinuta de suficient de multi lideri de organizatii judetene astfel incat sa nu fie ignorati, aratand ca ei nu vor destabilizarea si divizarea PSD, ci vor sa atraga atentia ca PSD nu poate fi condus discretionar de o singura persoana, asa cum se intampla de cel putin un an, relateaza News. ro.

Ionel Arsene ataca gruparea Firea-Tutuianu-Stanescu: incearca destabilizarea PSD

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, sare in apararea lui Liviu Dragnea, in fata celor care ii cer demisia din fruntea PSD. Doresc sa incep de aceasta data cu o concluzie, si anume ca se incearca.

Cristoiu, reactie dupa ce a aparut scrisoarea anti-Dragnea: Pentru PSD e o victorie

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce mai multiai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )