Libnet.ro
UNICEF

19:00

Garda lui Dragnea vrea executarea pucistilor din PSDcu propriile lor declaratii

Adevărul Adevărul,
Garda lui Dragnea vrea executarea pucistilor din PSDcu propriile lor declaratii

Tensiunile din PSD escaladeaza dupa ce in presa au fost date inregistrari cu Adrian Tutuianu in timp ce il ataca pe ministrul Danut Andrusca si conducerea partidului, intr-o sedinta locala. Surse politice sustin ca acestea pot fi un punct de plecare pentru sanctionarea celor din tabara anti-Dragnea la o sedinta ulterioara. continuă pe Adevărul

Garda lui Dragnea vrea executarea pucistilor din PSDcu propriile declaratii

Tensiunile din PSD escaladeaza dupa ce in presa au fost date inregistrari cu Adrian Tutuianu in timp ce il ataca pe ministrul Danut Andrusca si conducerea partidului, intr-o sedinta locala. Surse politice sustin ca acestea pot fi un punct de plecare pentru sanctionarea celor din tabara anti-Dragnea la o sedinta ulterioara.

Dragnea vrea eliminarea pragului la referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Liderul PSD Liviu Dragnea este de parere ca ideea de cvorum inhiba prezenta la vot la referendum si spune ca daca nu ar exista un prag minim de prezenta, numarul de oameni care ar vota ar fi mai mare, participand inclusiv cei care ar vota Nu. Precizarile lui Liviu Dragnea vin in contextul in care referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie nu a fost validat din cauza prezentei extrem de scazute la vot.

Prima reactie a lui Dragnea dupa referendum: Vrea eliminarea cvorumului din procesul de vot

Dupa 2 zile, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot. Dragnea a facut aluzie si la eliminarea cvorumului la referendumuri,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )