Libnet.ro
UNICEF

16:31

Mihai Tudose a demisionat din PSD si a trecut la Ponta. Dezbaterile trebuiau sa fie pentru oameni, nu doar pentru unii oameni

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose a demisionat din PSD si a trecut la Ponta. Dezbaterile trebuiau sa fie pentru oameni, nu doar pentru unii oameni

Fostul premier Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se va inscrie in Pro Romania, formatiune condusa de un alt fost premier PSD: Victor Ponta. Mihai Tudose a fost unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose a demisionat din PSD si a trecut la Ponta. Dezbaterile trebuiau sa fie despre o Justitie corecta si pentru oameni, nu doar pentru unii oameni

Fostul premier Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se va inscrie in Pro Romania, formatiune condusa de un alt fost premier PSD: Victor Ponta. Mihai Tudose a fost unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD firmand ca a sperat ca lucrurile se vor indrepta in partid, insa aceasta speranta a disparut dupa ce in ultimul an o parte din actuala echipa de conducere a partidului a inlocuit agenda publica cu agende personale.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Acum 27 de ani am intrat in politica din dorinta de a face ceva pentru.

Mihai Tudose a DEMISIONAT din PSD! Fostul premier se inscrie in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta

Mihai Tudose paraseste PSD dupa un sfert de deceniu petrecut ca membru social-democrat. Fostul premier a anuntat, marti, ca se alatura partidului lui Victor Ponta - PRO Romania. Acum 27 de ani am intrat in.

Reactia lui Ponta, dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Citeste si: Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD La scur timp.

Victor Ponta, mesaj pentru PSD dupa demisia lui Mihai Tudose: Ati ramas cu Dancila si Valcov! Treziti-va!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat marti ca a demisionat din PSD pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, ProRomania. intr-un mesaj postat pe Facebook, la scurt timp dupa anuntul lui Tudose, Ponta le.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie pana in momentul.

Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se muta la partidul lui Ponta: Nu se mai poate!

Mihai Tudose si-a anuntat marti demisia din PSD si inscrierea in partidul infiintat de Victor Ponta, afirmand ca si-a pierdut orice speranta ca lucrurile se vor indrepta.

Radu Banciu: De fiecare data cand aparea, Mihai Tudose parea ca este ridicat dintr-o remorca cu sfecla furajera care il aducea dupa munca, seara, acasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emsiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Tudose din PSD, fostul premier alaturandu-se formatiunii Pro Romania, condusa de Victor Ponta.

Codrin Stefanescu, dupa demisia lui Tudose din PSD: A plecat la un partidulet foarte mic. Asa ne rasplateste pentru ca l-am sprijinit sa devina parlamentar, ministru si premier

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca liderii partidului se asteptau la demisia lui Mihai Tudose, care a plecat la un partidulet foarte mic, al carui conducator, la randul lui, a tradat partidul.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )