Libnet.ro
UNICEF

12:15

Premierul Viorica Dancila, asteptat cu lumanari si coroane funerare la Spitalul Judetean din Targu Mures

Adevărul Adevărul,
Premierul Viorica Dancila, asteptat cu lumanari si coroane funerare la Spitalul Judetean din Targu Mures

Mai multe persoane asteapta, joi dupa-amiaza, sosirea premierului Viorica Dancila la Spitalul Judetean din Targu Mures, oamenii aducand cu ei pancarte anti-PSD, dar si lumanari si coroane funerare. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, asteptata cu lumanari si coroane funerare la Spitalul Judetean din Targu Mures

Mai multe persoane asteapta, joi dupa-amiaza, sosirea premierului Viorica Dancila la Spitalul Judetean din Targu Mures, oamenii aducand cu ei pancarte anti-PSD, dar si lumanari si coroane funerare.

Premierul Viorica Dancila viziteaza Salajul. Protestatarii se mobilizeaza pe Facebook pentru a o intampina

Premierul Viorica Dancila isi continua vizitele de lucru prin tara, in perioada 16-19 mai, ea fiind asteptata in judetele Mures, Salaj, Maramures si Gorj.

Viorica Dancila, primire macabra la spitalul din Targu Mures. Lumanari si coroane funerare

Viorica Dancila a avut parte de o primire macabra la Targu Mures. Premierul a avut programata o vizita la Spitalul Judetean din localitate, unde a fost asteptata de zeci de protestatari care au adus cu ei lumanari si coroane funerare. Cei care s-au adunat in fata unitatii spitalicesti au afisat mesaje precum PSD, cancerul sistemului [] .

VIORICA DANCILA: Remanierea guvernamentala trebuie sa aiba loc

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Targu Mures, ca remanierea guvernamentala trebuie sa aiba loc si ca decizii in acest sens se vor lua intr-o sedinta a Comitetului Executiv al PSD.

FOTO Viorica Dancila, vizita pe ascuns in Baia Mare. PSD Maramures a facut publica intalnirea doar dupa plecarea ei. Unde a fost premierul

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, duminica, 12 mai, in Baia Mare, insa prezenta acesteia a fost semnalata abia ulterior. Dancila s-a aflat la Epicopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului cu ocazia decernarii titlului de cetatean de onoare al judetului Maramures pentru inalt Preasfintia Sa, Parintele Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale.

Viorica Dancila pleaca, din nou, in campanie prin tara, dar fara Dragnea. Reactia liderului PSD

Premierul Viorica Dancila pleaca, din nou, prin tara, alaturi de mai multi ministri din echipa sa guvernamentala. Ea va merge in teritoriu fara liderul PSD, Liviu Dragnea. Premierul Viorica Dancila isi reia periplul prin tara alaturi de mai multi ministri din Cabinetul pe care-l conduce. Sefa Guvernului va merge in judetele unde a fost invitata [] .

Viorica Dancila se plange ca presedintele Iohannis nu-i raspunde la telefon: E obligatia dumnealui

Premierul Viorica Dancila se plange de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa stea de vorba cu ea si nu-i raspunde la telefon. Sefa Guvernului sustine ca a incercat sa ia legatura cu seful statului, dar acesta nu a fost de gasit. Viorica Dancila sustine ca a incercat de mai multe ori sa ia [] .

Viorica Dancila: Remanierea trebuie sa aiba loc. Oportunitatea apartine premierului, nu presedintelui

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca refuzul lui Klaus Iohannis de numire a ministrilor propusi de PSD ar fi trebuit sa se bazeze pe argumente de legalitate, nu de oportunitate, asa cum s-a intamplat,.

Viorica Dancila, despre scrisoarea de amenintare a sefului Comsiei Europene: O sa-i raspund lui Timmermans. Amenintarea cu articolul 7 este un lucru periculos

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca scrisoarea de amenintare venita din partea sefului Comsiei Europene, Frans Timmermans, ca este un lucru periculos. Sefa Executivului a precizat ca-i va r.

Viorica Dancila, apel la Presedinte: ii solicit lui Klaus Iohannis sa dea motivarea pentru refuzul celor trei ministri

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca a incercat sa obtina un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )