Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila a prins curaj. Premierul a vorbit cu un protestatar. Iau 22 de milioane si in mana 13. Unde sunt restul banilor?

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila a prins curaj. Premierul a vorbit cu un protestatar. Iau 22 de milioane si in mana 13. Unde sunt restul banilor?

Premierul Viorica Dancila a interactionat vineri la Zalau cu un protestatar anti-PSD, nemultumit de faptul ca statul ii trage bani din salariu. Prim-ministrul l-a invitat pe acesta la Guvern, dar a fost refuzata. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, dialog cu un protestatar, la Zalau: Spuneti, ca poate putem rezolva. Va invit la Guvern, la o discutie (VIDEO)

Viorica Dancila a avut, vineri, o discutie cu unul dintre contestatarii sai. Aflata intr-o vizita la Zalau, premierul a fost asteptata de cativa protestatari la intrarea in spitalul din oras. Viorica.

Viorica Dancila, confruntare cu un protestatar: Veniti la Guvern sa avem o discutie

Premierul Viorica Dancila a avut o confruntare cu unul dintre prostestari care a intampinat-o in vizita facuta la Zalau. Barbatul i-a reprosat premierului nivelul prea mare al taxelor care anuleaza.

Viorica Dancila se apara, dupa protestele din tara: Nu am furat nimic

Premierul Viorica Dancila a reactionat, vineri, dupa ce a fost asteptata cu proteste la mai toate vizitele pe care le-a efectuat prin tara. Sefa Guvernului a fost intrebata, vineri, cum comenteaza huiduielile si atitutidinea ostila cu care este intampinata la vizitele prin tara. Premierul Viorica Dancila crede ca e vorba de aceleasi persoane pe care [] .

VIDEO Viorica Dancila, primita la Zalau cu huiduieli, coroane si un dictionar explicativ. Premierul: intalnim aceiasi oameni in mai multe locuri. Sunt asa de usor de cumparat?

Premierul Viorica Dancila a fost intampinata la Zalau de cateva zeci de protestatari, cu mesaje anti-PSD si huiduieli.

Premierul Viorica Dancila viziteaza Salajul. Protestatarii se mobilizeaza pe Facebook pentru a o intampina

Premierul Viorica Dancila isi continua vizitele de lucru prin tara, in perioada 16-19 mai, ea fiind asteptata in judetele Mures, Salaj, Maramures si Gorj.

Viorica Dancila pleaca, din nou, in campanie prin tara, dar fara Dragnea. Reactia liderului PSD

Premierul Viorica Dancila pleaca, din nou, prin tara, alaturi de mai multi ministri din echipa sa guvernamentala. Ea va merge in teritoriu fara liderul PSD, Liviu Dragnea. Premierul Viorica Dancila isi reia periplul prin tara alaturi de mai multi ministri din Cabinetul pe care-l conduce. Sefa Guvernului va merge in judetele unde a fost invitata [] .

Viorica Dancila reafirma angajamentul de a muta Ambasada la Ierusalim / Presa israeliana scrie, citand consilieri ai premierului, ca Dancila a fost socata de anuntul trimisului palestinian

Premierul Viorica Dancila a reiterat angajamentul sau de a muta ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, intr-o discutie telefonica cu ambasadorul israelian la Bucuresti David Saranga, dupa ce l-a acuzat pe ambasadorului Palestinei de fake news, scrie presa israeliana. Guvernul de la Bucuresti nu a comunicat nimic despre aceasta discutie dintre Dancila si Saranga.

Premierul Viorica Dancila, asteptat cu lumanari si coroane funerare la Spitalul Judetean din Targu Mures

Mai multe persoane asteapta, joi dupa-amiaza, sosirea premierului Viorica Dancila la Spitalul Judetean din Targu Mures, oamenii aducand cu ei pancarte anti-PSD, dar si lumanari si coroane funerare.

Viorica Dancila se plange ca presedintele Iohannis nu-i raspunde la telefon: E obligatia dumnealui

Premierul Viorica Dancila se plange de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa stea de vorba cu ea si nu-i raspunde la telefon. Sefa Guvernului sustine ca a incercat sa ia legatura cu seful statului, dar acesta nu a fost de gasit. Viorica Dancila sustine ca a incercat de mai multe ori sa ia [] .

Viorica Dancila, fata in fata cu protestatarii: Tipa `hotii`. Nu am furat in viata mea absolut nimic

Viorica Dancila a fost asteptata cu proteste la Zalau. Premierul a declarat ca manifestantii ca sunt oameni slabi, care merg in fiecare oras in care ea ajunge. Dancila s-a aratat extrem de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )