Libnet.ro
UNICEF

19:47

Ce alte asteptari aveati de la Florin Citu, premierul de paie al presedintelui combinator?

Adevărul Adevărul,
Ce alte asteptari aveati de la Florin Citu, premierul de paie al presedintelui combinator?

Cu o pandemie de Coronavirus care ne da serios tarcoale si in Romania, cu o bursa aflata la cele mai mici valori din ultimii ani, cu o criza economica mondiala pe cale sa se contureze, plus o criza politica autohtona pe motiv de anticipate inchipuite, Florin Citu face o romaneasca si anunta ca isi depune mandatul cu numai 10 minute inainte ca in plenul reunit al Parlamentului sa inceapa sedinta de investitura. continuă pe Adevărul

Este oficial! Florin Citu a renuntat la functia de premier. Reactii transante pe scena politica. Ce se intampla cu guvernul

In pline crize, atat guvernamentale, cat si epidemiologice, se pare ca Florin Citu, premierul desemnat de Klaus Iohannis, si-a depus mandatul. Cu alte cuvinte s-a retras inainte de votul de investitura din Parlament. Este oficial! Florin Citu a renuntat la functia de premier Astazi ar fi trebuit sa aibe loc sedinta celor doua camere reunite .

Florin Citu, certat de Orban pentru modul in care Romania face achizitiile: Putem avea penurie pe anumite categorii de produse VIDEO

Florin Citu, premierul desemnat si ministru interimar al Finantelor, a fost certat marti seara de premierul in exercitiu, Ludovic Orban din cauza modul in care Oficiul de achizitii din subordinea sa, care nu tine cont de criza pe lantul de aprovizionare care se profileaza la nivel global.

Florin Citu si-a depus mandatul. Klaus Iohannis a luat act si va sustine o declaratie de presa joi seara

Florin Citu, premierul propus, si-a depus mandatul cu putin timp inainte ca in Parlament sa fie dat votul de investitura pentru cabinetulsau. Administratia Prezidentiala: Domnul Florin Vasile.

CTP, reactie dura dupa renuntarea lui Florin Citu: Era sperietoare de ciori

Premierul desemnat Florin Citu s-a retras inainte de votul de investitura din Parlament. in aceasta situatie, presedintele Klaus Iohannis va chema partidele politice la Cotroceni si va face o noua propunere de premier. intre timp, vin reactiile. Ce spune gazetarul CTP? CTP, reactie dura dupa renuntarea lui Florin Citu Florin Citu si-a depus mandatul. Retragerea .

Daniel Zamfir, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier: Asa bataie de joc este greu de imaginat

Senatorul Daniel Zamfir a reactionat dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul.

Ludovic Orban: Florin Citu nu va propune alti ministri in locul celor avizati negativ

Ludovic Orban a spus, in privinta cererii PSD ca premierul desemnat sa propuna alti ministri in locul celor care au primit aviz negativ, ca Florin Citu nu va face acest lucru in niciun caz.

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

Secretele retragerii lui Florin Citu din functia de premier. Ce s-a intamplat cu cateva minute inainte de anunt

Criza politica, jocuri de culise si foarte multe intrebari au aparut odata cu decizia premierului desemnat, Florin Citu de a-si depune, in aceasta dupa-amiaza, mandatul, si totul s-a bazat pe dorinta actualului premier interimar de a se ajunge la alegeri anticipate. Secretele retragerii lui Florin Citu din functia de premier Conform celor de la adevarul. ro .

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Ce plan are PNL

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Anuntul vine cu mai putin de 10 minute inaintea sedintei Parlamentului pentru votul de investitura iar sansele erau mari pentru validarea lui Citu. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca Ludovic Orban a facut presiuni asupra lui Florin Citu de a renunta la desemnare. Presedintele Klaus Iohannis, care a girat scenariul, urmeaza sa-l desemneze din nou pe Orban pentru functia de premier. Strategia este ca, din nou desemnat, Orban sa formeze un Guvern, cel mai probabil cu PMP si USR. Seful statului va face declaratii la ora 19. Noi jocuri de culise marca PSD-PNL Ciolacu si Orban s-ar fi inteles sa amane sedinta de investire a Guvernului Citu Anticipate sau Orban premier interimar - doua variante gandite la Cotroceni- surseFlorin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirusPrima reactie a PSD - Ciolacu: Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvernReactia USR: PNL isi bate joc de RomaniaDacian Ciolos: Citu era ieri hotarat sa-si asume mandatul de prim-ministru. Jocul PNL e iresponsabil.

Florin Citu, tun de zeci de milioane de euro. Ce datorii a facut acum Ministrul de Finante

Florin Citu a redeschis luni o emisiune de titluri scadenta in iulie 2025 si a imprumutat 300,9 milioane de lei la o dobanda anuala de 3,57%. Suma imprumutata de Ministerul de Finante devanseaza cu 300,9 milioane de lei valoarea nominala a emisiunii. Sase dealeri primari au participat la licitatie. Citu, tun de zeci de milioane .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )