Libnet.ro
UNICEF

10:31

Daca PSD impiedica validarea guvernului Orban in parlament, s-ar putea trezi cu alegeri anticipate. Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca!

Adevărul Adevărul,
Daca PSD impiedica validarea guvernului Orban in parlament, s-ar putea trezi cu alegeri anticipate. Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca!

O alta linie de evolutie politica prinde contur, desi pare surprinzatoare. Daca guvernul Orban pica la primul vot in parlament, la a doua solicitare este posibil sa avem un vot negativ si din partea PNL, USR, Pro Romania, din partea altor forte politice, astfel incat sa ne trezim cu alegerile anticipate la usa. Nu stiu daca PSD realizeaza ca exista si o astfel de varianta. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: PSD nu asigura cvorum la votarea Guvernului Orban

Viorica Dancila reitereaza faptul ca social-democratii nu vor asigura cvorum in sala de plen la momentul votului guvernului Orban. Nu stiu daca va fi cvorum . ) Noi nu ne prezentam la vot . ) Asa cum.

Kelemen Hunor, despre ministrii Guvernului Orban: E un Executiv cu care poti sa iti faci treaba un an

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, dupa ce a fost prezentata lista ministrilor guvernului Orban, ca noul executiv este unul cu care poti sa iti faci treaba un an. Acesta a precizat, insa,c.

Lista finala a Guvernului Orban: cine sunt cei 16 ministri. Nume-surpriza aparute la unele din cele mai importante ministere

LIberalii sunt pe ultima suta de metri cu stabilirea componentei Guvernului Orban, in echipa liderului PNL fiind si nume-surpriza, cum e cel al deputatului Ion Stefan la Ministerul Dezvoltarii Regionale. in schimb Cabinetul Orban va avea si nume cunoscute precum al liderului senatorilor, Florin Citu, si al Ralucai Turcan, prim-vicepresedinte a PNL. Lista a fost definitivata dupa o ultima discutie purtata cu presedintele Klaus Iohannis.

SONDAJ Ce sanse dati guvernului Orban sa fie investit?

Liderul PNL Ludovic Orban a intrat pe ultima suta de metri in negocierile prin care incearca sa-si asigure sprijinul parlamentar pentru un nou guvern, in plina campanie pentru prezidentiale in care fiecare dintre candidati are alte interese. Sondaj HotNews. ro: Ce sanse dati guvernului Orban sa fie investit?.

Tariceanu anunta un acord cu PNL pentru votarea Guvernului Orban

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat marti ca a ajuns la un acord cu PNL pentru a vota in favoarea Guvernului Orban, fiind acceptate toate cele 12 conditii formulate de ALDE, printre care si infiintarea unui fond de investitii.

Surse. Lista finala: cine sunt cei 16 ministri ai Guvernului Orban. Ce schimbari au aparut peste noapte

Raluca Turcan are de ales: fie preia Ministerul Dezvoltarii, fie va fi numita vicepremier fara portofoliu, cu speranta ca ar putea deveni presedintele Camerei Deputatilor. in aceasta noapte se vor stabili titularii de la Sanatate, Mediu si Fonduri Europene, in rest portofoliile sunt batute in cuie. Guvernul Orban va avea doar 16 ministere. Desi nu a strans inca o majoritate, Ludovic Orban va prezenta joi echipa de ministri in Parlament.

Raluca Turcan confirma implicarea presedintelui Iohannis in formarea Guvernului Orban

Vicepremierul propus in Guvernul Orban, Raluca Turcan, a confirmat, la un post de televiziune, implicarea presedintelui Klaus Iohannis in stabilirea componentei Guvernului Ludovic Orban. Presedintele nu a fac.

Lista oficiala a Guvernului Orban

Liberalii au facut publice astazi programul de guvernare si lista de ministri, dupa ce acestea au fost validate intr-o intalnire dintre premierul desemnat Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis. DOCUMENT Programul de guvernare al PNL. Cele 12 masuri urgente pe care vrea sa le ia Guvernul Orban si obiectivele specifice.

Componenta Guvernului Orban: Florin Citu Finante, Catalin Predoiu Justitie, Bogdan Aurescu Externe, Nicolae Ciuca Aparare. Vezi lista completa a MINISTRILOR (FOTO)

Premierul PNL, Ludovic Orban, a intocmit lista ministrilor pe care ii propune in Guvern. Pe langa premierul Ludovic Orban, Guvernul are un vicepremier si 16 ministere. Cei care vor urma sa conduca.

Componenta Guvernului Orban: Florin Citu Finante, Catalin Predoiu Justitie, Bogdan Aurescu Externe, Nicolae Ciuca Aparare. Vezi lista completa a MINISTRILOR (FOTO)

Premierul PNL, Ludovic Orban, a intocmit lista ministrilor pe care ii propune in Guvern. Pe langa premierul Ludovic Orban, Guvernul are un vicepremier si 16 ministere. Cei care vor urma sa conduca Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )