Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dan Barna, poze cu pisici in campania prezidentiala. Daca nu vor fi anticipate, PSD va capata din nou vant in panze

Antena3 Antena3,
Dan Barna, poze cu pisici in campania prezidentiala. Daca nu vor fi anticipate, PSD va capata din nou vant in panze

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintia Romaniei, Dan Barna, a declarat joi, la Alba Iulia, ca PSD va capata, din nou, vant in panze daca nu vor fi alegeri anticipate si va ramane un guvern care nu ar. continuă pe Antena3

Dan Barna acuza o campanie impotriva sa: Este un atac al PSD foarte clar. Vor ca Viorica Dancila sa ajunga in turul II

Prezidentiabilul Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, considera ca a fost demarata o campanie impotriva sa, un atac pornit de PSD din disperarea de a incerca sa ii mai prosteasca inca o data pe romani. Dan Barna a declarat, pentru Mediafax, ca miza alegerilor si atacurilor la adresa sa consta in faptul ca ar putea exista un tur doi al prezidentialelor fara candidatul PSD, Viorica Dancila.

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, invitat miercuri, de la ora 10.00, la interviurile HotNews.ro LIVE

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, este invitat miercuri, de la ora 10. 00, la interviurile HotNews. ro LIVE. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile sunt moderate, iar cele care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Cum explica Dan Barna episodul cu autograful pentru Emeric Ienei. Ceea ce pot sa admit ca am gresit...

Dan Barna a explicat episodul cu autograful pentru Emeric Ienei, aratand ca nu a vrut sa-i dea fostului castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua doar un simplu pliant. Dan Barna a marturisit ca.

Dan Barna acuza sondajul Europa FM, realizat de IMAS, ca este o incercare de demobilizare a componentei active care vrea o Romanie moderna

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, a acuzat, joi, sondajul Europa FM, realizat de catre IMAS, ca este o incercare de demobilizare a componentei active din societate, care.

Dragos Jaliu, fostul partener al lui Dan Barna, prezinta detaliat situatia proiectelor europene pe care le-a derulat: Am implementat 20 de proiecte si niciunul nu ne da motive sa ne simtim vinovati

Dragos Jaliu, prezentat de Rise Project drept asociatul lui Dan Barna in proiectele cu finantare europeana, precizeaza ca firma Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG, in care liderul USR a fost partener pana in 2016, are in total 20 de proiecte implementate sau in curs de implementare, iar 2 dintre proiectele mentionate in ancheta RISE au finantat 15 afaceri sociale, dintre care 9 functioneaza si azi.

Seful DNA: Dan Barna nu are calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar al DNA

Seful interimar al DNA, Calin Nistor, a declarat, miercuri, ca presedintele USR, Dan Barna, nu are calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar instrumentat de procurorii anticoruptie. Reactia sefului DNA.

Seful DNA: Dan Barna nu are calitate de suspect sau inculpat in vreun dosar al directiei

Liderul USR, Dan Barna, nu are calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar instrumentat de procurorii anticoruptie, a declarat, miercuri, procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

Ce se intampla cu dosarul lui Dan Barna. Liderul USR ar putea fi chemat la DNA pentru a aduce explicatii - SURSE

Lui Dan Barna inca nu i s-a indeplinit dorinta. Dosarul deschis in urma dezvaluirilor Rise Project nu a fost mutat inca la DNA. Dosarul are in centru posibile fraude cu fonduri europene legate de activitatea.

Eugen Tomac (PMP), despre suspiciunile legate de Dan Barna: Este clar ca atunci cand nu esti atat de curat, cum pretinzi ca esti, trebuie sa ai decenta sa stii cat te poti intinde (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a afirmat, marti seara, in direct pe B1 TV, ca situatia lui Dan Barna, care se confrunta cu mai multe suspiciuni in urma unei anchete Rise Project, arata ca atunci cand nu esti.

Dan Barna, huiduit de padurarii care au protestat in fata Parlamentului

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a fost apostrofat marti la Parlament de catre padurarii din Federatia Sindicatelor Silva adunati pentru a protesta fata de intensificarea numarului de a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )