Libnet.ro
UNICEF

09:45

Explicatia lui Florin Citu dupa ce si-a depus mandatul de premier desemnat: Varianta alegerilor anticipate nu mai exista

Antena3 Antena3,
Explicatia lui Florin Citu dupa ce si-a depus mandatul de premier desemnat: Varianta alegerilor anticipate nu mai exista

Florin Citu a venit cu explicatii dupa ce si-a depus mandatul de premier desemnat. continuă pe Antena3

Florin Citu si-a depus mandatul. Klaus Iohannis a luat act si va sustine o declaratie de presa joi seara

Florin Citu, premierul propus, si-a depus mandatul cu putin timp inainte ca in Parlament sa fie dat votul de investitura pentru cabinetulsau. Administratia Prezidentiala: Domnul Florin Vasile.

Florin Citu si-a depus mandatul din functia de premier desemnat

Florin Citu a renuntat la functia de premier desemnat, pe care i-o incredintase presedintele Klaus I.

Primul mesaj al lui Florin Citu dupa ce si-a depus mandatul: inteleg sa fiu alaturi de partid si presedintele lui in momente dificile

Florin Citu a explicat, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook de ce si-a depus mandatul de premier desemnat. Liberalul lasa de inteles ca a luat decizia pentru a nu-l supara pe presedintele partidului, Ludovic Orban.

Daniel Zamfir, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier: Asa bataie de joc este greu de imaginat

Senatorul Daniel Zamfir a reactionat dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul.

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Ce plan are PNL

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Anuntul vine cu mai putin de 10 minute inaintea sedintei Parlamentului pentru votul de investitura iar sansele erau mari pentru validarea lui Citu. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca Ludovic Orban a facut presiuni asupra lui Florin Citu de a renunta la desemnare. Presedintele Klaus Iohannis, care a girat scenariul, urmeaza sa-l desemneze din nou pe Orban pentru functia de premier. Strategia este ca, din nou desemnat, Orban sa formeze un Guvern, cel mai probabil cu PMP si USR. Seful statului va face declaratii la ora 19. Noi jocuri de culise marca PSD-PNL Ciolacu si Orban s-ar fi inteles sa amane sedinta de investire a Guvernului Citu Anticipate sau Orban premier interimar - doua variante gandite la Cotroceni- surseFlorin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirusPrima reactie a PSD - Ciolacu: Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvernReactia USR: PNL isi bate joc de RomaniaDacian Ciolos: Citu era ieri hotarat sa-si asume mandatul de prim-ministru. Jocul PNL e iresponsabil.

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat

ACTUALIZARE - Victor Ponta: Singurul care conduce in acest moment Romania e Raed Arafat. --- * ACTUALIZARE - Victor Ponta: Cred ca PNL s-a descalificat ca partid sa mai faca o propunere, deja e a doua propunere facuta in bataie de joc in mijlocul unei crize. --- * ACTUALIZARE - Eugen Tomac, PMP: PNL trebuie sa se trezeasca la realitate. Avem datoria sa punem capat oricarei aventuri politice chiar acum. --- * ACTUALIZARE - Dan Barna: Noi am avut astazi sansa sa ne terminam criza politica si sa ne concentram pe Romania. in aceasta seara asteptam o explicatie din partea Presedintelui pentru acest circ politic.

Iohannis, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Un gest politic pe care-l respect

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, , dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mand.

Prima reactie din PNL, dupa ce Citu si-a depus mandatul: E un gest de mare responsabilitate

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat ca retragerea premierului desemnat, Florin Citu, este un gest de mare responsabilitate.

Tariceanu, reactie dura dupa ce Citu si-a depus mandatul: Nici in regiunile bananiere nu se intampla asa ceva. Nu suntem bataia lor de joc

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut o reactie dura joi, dupa ce premierul desemnat Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament. Cea mai neverosimila situatia politica cu care ma intalnesc de 30 de ani, a subliniat Tariceanu.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )