Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban vrea alegeri anticipate: Cred ca este cel mai IDIOT guvern din istoria Romaniei!

B1 B1,
Ludovic Orban vrea alegeri anticipate: Cred ca este cel mai IDIOT guvern din istoria Romaniei!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reiterat sambata ca partidul pe care il conduce este pregatit in orice moment sa-si asume raspunderea guvernarii. intrebat daca PNL ar accepta sa preia guvernarea in cazul i. continuă pe B1

Orban, despre Cabinetul Dancila: Cred ca este cel mai idiot guvern din istoria Romniei. Asa oameni inculti nu am vazut n viata mea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca nu a vazut in viata lui ministri atat de inculti precum cei actuali si a apreciat ca Guvernul PSD este cel mai idiot din istoria Romaniei, relateaza Mediafax.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut astazi, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Ludovic Orban, atac furibund la adresa Guvernului

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut sambata, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in.

Orban: Eu oameni atat de inculti nu am vazut in viata mea. Cred ca este cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei

Presedintele PNL Ludovic Orban a criticat dur Cabinetul Dancila, numindu-l cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei. Acesta a declarat ca managementul politic din Romania s-a deterioriorat si a spus despre sefii de ministere ca sunt cei mai prosti ministri care au existat vreodata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )