Libnet.ro
UNICEF

14:15

Orice solutie e mai buna decat guvernul actual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orice solutie e mai buna decat guvernul actual

Fondatorul Miscarii Romania impreuna, Dacian Ciolos, a declarat joi, intr-o conferinta sustinuta la Cluj alaturi de fostul ministru Anca Dragu, ca actualul guvern actual trebuie sa demisioneze si sa fie gasita o alta solutie inainte de sfarsitul anului, inclusiv alegeri anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

Sony PlayStation 5 s-ar putea lansa mai devreme decat crezi

John Kodera, seful Sony, sustine sus si tare ca nu vom vedea urmatoarea consola PlayStation pana in 2021, dar expertii din industrie cred ca se pregateste o lansare secreta a PS5. Daca ar fi sa credem sursele din industria de jocuri, Sony vrea sa lanseze PlayStation 5 mult mai devreme decat ne-a facut sa credem.

Numai de bine. Probabil cea mai buna reteta negresa din lume - VIDEO

Sunt nenumarare retete de negresa, insa chef John va arata care sunt pasii pentru a face cea mai buna prajitura de acest gen. Care sunt ingredientele principale ale acestui desert delicios, aflatii in.

Consumul de alcool,mult mai daunator decat se credea. Ce se intampla, de fapt, inorganism

Limita de siguranta in cazul consumului de alcool nu exista, conform unui important studiu desfasurat la nivel international si conform caruia barbatii din Romania beau cel mai mult, relateaza joi Press.

In Romania, angajatii de la stat au salarii cu mult mai mari decat cei care le platesc lefurile!

Romania inregistreaza record dupa record in Uniunea Europeana. De data aceasta vorbim de salariile din administratia publica, in raport cu cele din mediul privat. In tara noastra, acest raport este cel mai ridicat din UE, respectiv 165%. Asta inseamna.

Rezervele Romgaz scad mai lent decat se temeau investitorii

Rezervele dovedite ale Romgaz au fost subiectul mai multor dezbateri pe forumurile frecventate de micii investitori de la listarea societatii pe bursa. Asta cu atat mai mult cu cat in strategia energetica lansata de Ministerul Economiei in iarna lui 2016 se arata cala productia medie anuala din ultimii ani - circa 10,8 miliarde metri cubi - si in conditiile unui declin anual constant al rezervelor sigure de 5% si o rata de inlocuire a rezervelor de 80%, se poate aprecia ca rezervele actuale de gaze naturale ale Romaniei se vor epuiza in 15-20 de ani. Sigur, nu e vorba doar despre Romgaz aici, practic pe piata interna de gaze exista un duopol, Petrom si Romgaz, dar cifrele avansate nu aveau darul sa linisteasca prea mult investitorii Romgaz.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )