Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidele parlamentare merg astazi la consultari cu presedintele Iohannis pentru desemnarea noului premier. PSD o propune pe Viorica Dancila. PNL si USR vor alegeri anticipate

Adevărul Adevărul,
Partidele parlamentare merg astazi la consultari cu presedintele Iohannis pentru desemnarea noului premier. PSD o propune pe Viorica Dancila. PNL si USR vor alegeri anticipate

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, consultari cu partidele parlamentare pentru desemnarea noului premier, seful statului spunand ca doreste o procedura rapida pentru instalarea unui nou guvern, dupa demisia premierului Mihai Tudose, caruia PSD i-a retras sprijinul politic. continuă pe Adevărul

Partidele merg astazi la consultari cu Iohannis pentru desemnarea noului premier. PSD o propune pe Dancila. PNL si USR vor alegeri anticipate

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, consultari cu partidele parlamentare pentru desemnarea noului premier, seful statului spunand ca doreste o procedura rapida pentru instalarea unui nou guvern, dupa demisia premierului Mihai Tudose, caruia PSD i-a retras sprijinul politic.

incep consultarile la Cotroceni. Presedintele Iohannis a chemat partidele politice pentru desemnarea noului premier

Social-democratii merg astazi la Palatul Cotroceni pentru a o propune ca premier pe europarlamentarul Viorica Dancila. in prima declaratie de dupa nominalizare, Dancila s-a aratat increzatoare.

Sondaj: Ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD, daca partidul ii retrage sprijinul lui Mihai Tudose?

PSD a castigat alegerile din 2016, dar in numai un an a schimbat deja un prim ministru, Sorin Grindeanu, dupa ce o prima nominalizare pentru postul de premier - Sevil Shhaideh - fusese respinsa. In aceste conditii, daca PSD ii retrage acum sprijinul lui Mihai Tudose, iar acesta demisioneaza, ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Consultari miercuri la Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis se consulta, miercuri, cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de premier, dupa ce Mihai Tudose a demisionat.

Au inceput consultarile la Cotroceni. Presedintele Iohannis a chemat partidele politice pentru desemnarea noului premier

Zi de foc in politica romaneasca. Presedintele Klaus Iohanis va da verdictul in privinta propunerii PSD pentru fotoliul de premier in persoana europarlamentarului Viorica Dancila.

Presedintele Iohannis a pierdut peste 1.500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro.

UPDATE Presedintele Iohannis a pierdut peste 3.000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 3. 000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro. Klaus Iohannis a pierdut un numar important de fani - peste 10. 000 - si in februarie 2016, din cauza declaratiei sale in urma evacuarii televiziunilor Antena Group de catre ANAF.

Traian Basescu, mesaj pentru presedintele Iohannis: Jucati, domnule Presedinte. Cred ca merita

Traian Basescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj adresat presedintelui Klaus Iohannis, ca reactie a propunerii social-democratilor .

SONDAJ Ce ar trebui sa faca Presedintele Iohannis, dupa propunerea Vioricai Dancila pe post de premier PSD?

Ar trebui seful statului sa accepte propunerea PSD pentru postul de premier? Ar trebui sa o respinga si sa ceara PSD sa propuna pe altcineva in locul Vioricai Dancila, ceea ce ar insemna o a cincea nominalizare intr-un singur an? Sau, in cazul conturarii unei alte majoritati, sa propuna premier pe cineva din afara PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Alina Gorghiu stie deja din ce partid va selecta presedintele Iohannis pe primul ministru

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al PNL a declarat caeste convinsa de faptul ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )