Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL a depus un proiect de lege pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

B1 B1,
PNL a depus un proiect de lege pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

PNL a depus un proiect de lege care prevede amanarea pana la inceputul anului 2021 a termenului de intrare in vigoare a dispozitiilor privind pensionarea anticipata a magistratilor. Dispozitiile actuale. continuă pe B1

Alina Gorghiu: PNL a depus un proiect de lege pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care prevede amanarea, pana la inceputul anului 2021, a termenului de intrare in vigoare a dispozitiilor privind.

ALINA GORGHIU: PNL a depus un proiect de lege pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care prevede amanarea, pana la inceputul anului 2021, a termenului de intrare in vigoare a dispozitiilor privind pensionarea anticipata a magistratilor.

Proiect de lege depus de PNL pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

Alina Gorghiu, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, a anuntat joi dimineata ca liberalii au depus miercuri o propunere legislativa prin care sa fie amanat termenul de intrare in vigoare a dispozitiilor privind pensionarea anticipata a magistratilor, pana la inceputul anului 2021.

USR: Masura pensionarii anticipate a magistratilor trebuie abrogata, nu amanata PNL tocmai a depus un proiect de amanare a pensionarii anticipate a magistratilor

USR spune ca se impune renuntarea definitiva la pensionarea anticipata a magistratilor, si nu amanarea aplicarii masurii si ca aceasta este una dintre prioritatile cuprinse in Acordul politic semnat cu PNL pentru a vota investirea Guvernului Orban. Precizarile au loc in contextul in care PNL a anuntat astazi depunerea in Parlament a unui proiect privind amanarea termenului de intrare in vigoare a pensionarii anticipate a magistratilor.

USR o contreaza pe Alina Gorghiu, pe tema pensionarii anticipate a magistratilor

USR intervine pe tema pensionarii anticipate a magistratilor, dupa ce Alina Gorghiu a anuntat depune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )