Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

B1 B1,
Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca nu membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Nu cred ca era o surpriza pentru PNL, a spus Ponta. Declaratia a. continuă pe B1

UPDATE Ponta: Nu vom vota guvernul PNL Orban: Ma asteptam la aceasta pozitie De cate voturi mai au nevoie liberalii

Pro Romania nu va vota guvernul Orban, a declarat Victor Ponta, la iesirea de la discutiile cu premierul desemnat. Premierul desemnat a declarat ca se astepta la aceasta pozitie.

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota Guvernul Orban! Calculele care ii dau batai de cap sefului PNL

Este ziua decisivapentru guvernul Orban. in ultima zi de negocieri, premierul desemnat discutacu Victor Ponta. Faravoturile Pro Romania, viitorul guvern nu ar avea suficiente voturi pentru a fi va.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu sustine Guvernul Orban: Suntem singurul partid care in acest moment mai apara interesele oamenilor

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta. Nu era nicio surpriza faptul ca noi, cei de la Pro Romania, nu vom vota pentru investirea Guvernului.

VICTOR PONTA: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban

Liderul Pro Romania Victor Ponta a anuntat miercuri,dupa intalnirea cu premierul desemnat Ludovic Orban, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota noul guvern, pentru ca el nu crede in solutia unui Guvern fara majoritate parlamentara.

VICTOR PONTA: Este o singura alianta intre Pro Romania si ALDE - candidatul Mircea Diaconu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca decizia ALDE de a vota Guvernul PNL nu va afecta alianta dintre acest partid cu formatiunea pe care o conduce, mentionand ca singura alianta este de sustinere a candidatului la prezidentiale Mircea Diaconu si este foarte bine daca ALDE poate sa face acest lucru in continuare.

Detalii explozive de la negocierile lui Orban cu Pro Romania. Victor Ponta: Sunt dezamagit ca PNL se comporta exact ca Dancila - SURSE

Noi detalii explozive ies la iveala dupa negocierile lui Orban cu Pro Romania. Surse PNL sustin ca Victor Ponta ar fi cerut doua ministere la negocierile de miercuri, asta dupa ce saptamana trecuta solicita ca.

Ponta, pe 2 septembrie, pentru B1 TV: Cine zice ca vor fi anticipate minte de ingheata apele Ponta, pe 23 octombrie: Vom sustine, cei de la Pro Romania, alegerile anticipate. Se pot realiza si au si sens (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Pe 2 septembrie, in emisiunea Dosar de Politician, moderata de jurnalistul B1 TV.

Ludovic Orban, dupa negocierile cu Pro Romania: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Premierul desemnat Ludovic Orban a reactionat prompt dupa ce seful Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca formatiunea sa nu va vota guvernul liberal. Nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor.

Guvernul Orban nu are sustinerea necesara in Parlament. Cum arata lista completa cu ministri

Premierul desemnat Ludovic Orban a purtat ultimele negocieri pentru formarea noului Guvern. Dupa ce a discutat cu liderul PNL, Victor Ponta a anuntat ca nu sustine Guvernul Orban. Fara sustinerea Pro Romania este aproape imposibil ca noul Executiv sa treaca de votul din Parlament. Pro Romania nu sustine Guvernul Orban Dupa discutia cu Ludovic Orban, .

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL. Orban: Cine nu voteaza este cu PSD si cu Dancila

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )