Libnet.ro
UNICEF

23:00

Proiect de lege PSD: Avocatul Poporului primeste privilegii suplimentare: pensia speciala se poate cumula cu salariul

Hotnews Hotnews,
 Proiect de lege PSD: Avocatul Poporului primeste privilegii suplimentare: pensia speciala se poate cumula cu salariul

Parlamentarii PSD Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Serban Nicolae au depus la inceputul lunii un proiect de lege care modifica legea privind Avocatul Poporului, prin care ofera institutiei condusa de Victor Ciorbea privilegii financiare suplimentare - cumularea pensiei speciale, la nivel de judecator de Curte Constitutionala, cumulata cu indemnizatia, relateaza Adevarul. ro. Initiativa se refera si la adjunctii Avocatului Poporului, care vor beneficia si ei de pensii speciale cumulate cu indemnizatia si de pensii anticipate. continuă pe Hotnews

Cadou al PSD pentru Victor Ciorbea: Avocatul Poporului va putea cumula pensia speciala cu salariul. Cate mii de euro ar urma sa castige

Eugen Nicolicea, Florin Iordache si Serban Nicolae, toti trei alesi ai PSD, au depus un proiect de lege care prevede ca Avocatul Poporului, care in prezent e Victor Ciorbea, va primi atat indemnizatie, cat si o pensie speciala similara cu cea a unui judecator CCR. Mai mult, initiativa nu-i uita nici pe adjunctii Avocatului Poporului, care vor beneficia si ei de pensii speciale cumulate cu indemnizatia.

Demers important facut de Avocatul Poporului

Avocatul Poporului a promovat la inalta Curte de Casatie si Justitie un recurs in interesul legii pe Ordonanta Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, in sensul de a stabili daca.

Avocatul Poporului cere acte in dosarul gravidei decedate! DETALII ULUITOARE au iesit la iveala

Reprezentantii institutiei au cerut documentele medicale ale tinerei insarcinate care a murit dupa ce a fost plimbata intre Spitalul Roman si trei unitati medicale din Iasi - la finalul anchetei, Avocatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )