Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Tudor: Cum stau partidele in cel mai recent sondaj

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Cum stau partidele in cel mai recent sondaj

Opozitia parlamentara sustine ideea alegerilor anticipate, insa rezultatul unui asemenea demers nu ar avea un final cu mult diferit fata de situatia actuala, releva un sondaj recent. Potrivit. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Cel mai mare pericol pentru aceasta tara este ca PSD-ul sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru, sa ofere in continuare acelasi spectacol jalnic

Radu Tudor a vorbit despre scandalul de pe scena politica din Romania. Jurnalistul spune ca exista riscul ca PSD sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru. Ieri a fost o zi.

Radu Tudor: Daca Liviu Dragnea nu are motive sa presupuna o eventuala adversitate a lui Klaus Iohannis, ii aduc aminte de iesirile extrem de dure ale presedintelui la adresa PSD

Radu Tudor a vorbit despre primele declaratii ale lui Liviu Dragnea, dupa consultarile de la Cotroceni. Avem motiv sa credem ca situatia nu va fi atat de simpla si de usoara. Daca Liviu.

Radu Tudor, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Este un om extrem de apropiat lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a vorbit despre propunerea PSD pentru functia de premier, spunand ca se asteapta sa ramana Viorica Dancila, deoarece din cei patru candidati, Fifor, Andronescu, Stanescu si.

Piata auto din UE a avut cel mai bun an din ultimii zece - Ce marci au mers cel mai bine si cine a scazut

Anul trecut in UE s-au vandut pentru prima oara dupa 2007 mai mult de 15 milioane de masini noi, Germania fiind, de departe, cea mai mare piata. Romania a crescut peste media UE, insa piata ramane una foarte mica, cu sub 1% din total. Volkswagen a ramas marca numarul unu, desi vanzarile au scazut, iar Dacia a bifat din nou un record. Printre marcile care au crescut cel mai mult se numara Suzuki, SEAT si Toyota.

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

Bitcoin SE PRABUSESTE: cel mai mare DECLIN din ultimele sase saptamani

Bitcoin s-a depreciat marti cu pana la 20%, cel mai redus nivel din ultimele sase saptamani, din cauza mai multor anunturi care au vizat interzicerea monedei virtuale. Ce mai importanta moneda.

VIDEO Strafulgerare pe cer si case zguduite in Detroit, cel mai probabil fiind vorba de un meteorit

Casele din zona metropolitana Detroit au fost zguduite si o strafulgerare a luminat cerul, cel mai probabil fiind vorba de un meteorit ce a cazut in zona, scrie Washington Examiner. Desi unii localnici au crezut ca a fost un fulger, Serviciul National Meteorologic NWS) a confirmat ca nu a fost vorba de asa ceva.

Cum prepari cel mai delicios vin fiert

Fiindca a revenit gerul, va recomandam ceva de sezon. De regula cu totii credem ca tot ce trebuie sa faci pentru a obtine cel mai bun vin fiert e sa-l dai putin intr-un clocot, adaugi zahar si ceva.

Euronews despre vizita premierului japonez: E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania, a scris, marti, Euronews, despre vizita premierului japonez, care a sosit in Romania imediat dupa ce Mihai Tudose a parasit Guvernul. Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit 8. 700 de kilometri pentru a face o vizita istorica in Romania - doar pentru a afla ca omologul sau nu a fost acolo pentru a-l intampina.

Ce se intampla la Cernobil, la trei decenii de la cel mai grav accident nuclear din istorie

Dupa mai bine de trei decenii de la cel mai grav accident nuclear din istorie, in interiorul zonei de excludere din jurul centralei atomice de la Cernobil, va fi amenajat un parc fotovoltaic, capabil sa produca un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )