Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rares Bogdan (PNL): Sunt un sustinator total al alegerilor generale anticipate. Organizarea lor este unul dintre lucrurile esentiale pe care le va face Guvernul Orban

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL): Sunt un sustinator total al alegerilor generale anticipate. Organizarea lor este unul dintre lucrurile esentiale pe care le va face Guvernul Orban

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca este un sustinator total al alegerilor generale anticipate, precizand ca scrutinul ar putea fi organizat undeva in luna mai,. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL): Spun doar un singur cuvant in cazul lui Orlando Teodorovici - nesimtit Numarul 2 din PSD a avut o noua iesire grosolana in Parlamentul Romaniei (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, l-a numit nesimtit pe Eugen Teodorovici, dupa ce ministrul demis al Finantelor a fost protagonistul unui nou.

Rares Bogdan (PNL): Toti prefectii si subprefectii vor fi schimbati in primele 48 de ore de dupa investitura Guvernului Orban

Toti prefectii si subprefectii vor fi schimbati in primele 48 de ore de dupa investitura Guvernului Orban, iar ulterior va incepe evaluarea sefilor de institutii deconcentrate, a anuntat eurodeputatul Rares.

Rares Bogdan: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc ca vor fi anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat miercuri, la Caracal, ca este un sustinator al alegerilor anticipate si ca nu are motive de indoiala privind organizarea acestora anul.

Rares Bogdan: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc ca vor fi alegeri anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat miercuri, la Caracal, ca este un sustinator al alegerilor anticipate si ca nu are motive de indoiala privind organizarea acestora anul.

RARES BOGDAN: Toti prefectii si subprefectii vor fi schimbati in 48 de ore de la investirea guvernului Orban

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a afirmat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal, ca prefectii si subprefecti vor fi schimbati in 48 de ore de la investirea guvernului condus de Ludovic Orban, iar ulterior va incepe evaluarea sefilor institutiilor deconcentrate.

Rares Bogdan: in secunda in care vom avea guvernul valid, sper din tot sufletul sa nu treaca mai mult de 48 de ore pentru a schimba toti prefectii si subprefectii

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan afirma ca prefectii vor fi schimbati din functii foarte repede. Deci in secunda in care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban si echipa domniei sale, . ) cred, sper din tot sufletul sa nu treaca . ) mai mult de 48 de ore pentru a schimba toti prefectii si subprefectii, sustine el.

Rares Bogdan arunca-n aer scena politica. Data anticipatelor

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat miercuri, la Caracal, ca este .

Rares Bogdan despre situatia postului Realitatea TV, in direct pe B1 TV: Ma gandesc la cei peste 400 de colegi ai mei Cum a reactionat fostul cap de afis al televiziunii referitor la intrarea lui Gusa in PSD (VIDEO)

Rares Bogdan, actual eurodeputat PNL si lider al delegatiei romane din PPE, a comentat, marti seara, in direct pe B1 TV, situatia postului de televiziune la care a activat timp de sapte ani, Realitatea TV, ce a.

Bomba politica! Rares Bogdan anunta apocalipsa prefectilor PSD

Rares Bogdan a afirmat ca prefectii si subprefecti vor fi schimbati in 48 de ore de la investirea gu.

Contre intre Rares Bogdan si ,,nesimtitul de Teodorovici

Rares Bogdan l-a numit nesimtit pe ministrul demis al Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce acest.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )