Libnet.ro
UNICEF

16:30

Scenariu-soc. Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
Scenariu-soc. Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat, vineri, la Exces de putere o ipoteza-soc. Presedintele Klaus Iohannis ar urmari sa declanseze alegeri anticipate, cu un an inainte de termen, prin invalidarea. continuă pe Antena3

Dragnea a gasit dovada ca Iohannis vrea sa destabilizeze CCR. n America, presedintele era bagat n ancheta imediat

Liviu Dragnea il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca incearca sa destabilizeze Curtea Constitutionala, dupa decizia privind revocarea sefei DNA, seful PSD sustinand ca o dovada in acest sens este intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR Petre Lazaroiu. Adica CCR, care este printre putinele institutii pe care inca nu le au in buzunar si care a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie si aia destabilizata pentru ca nu mai executa comenzi, a spus Dragnea.

Este BOMBA zilei in JUSTITIE. Decizia de ULTIMA ORA luata de Klaus Iohannis: A eliberat-o din functie

Presedintele Klaus Iohannis a luat decizia de a elibera din functie controversata judecatoare Viorica Costiniu, recuzata de mai multe ori de DNA. Joi, Iohannis a semnat decretul de pensionare a acesteia, transmite.

Klaus Iohannis mplineste astazi 59 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi varsta de 59 de ani. La fel ca anul trecut de ziua sa, Iohannis nu are un program special in aceasta zi.

Klaus Iohannis implineste astazi varsta de 59 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste, astazi, varsta de 59 de ani. Iohannis s-a nascut in 13 iunie 1959, la Sibiu, oras al carui primar a fost din 2000 si pana in 2014, cand a fost ales presedinte al Romaniei.

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

Fostul judecator CCR Toni Grebla: Simina Tanasescu a gresit grav. Presedintele Klaus Iohannis trebuia sa o demita imediat (VIDEO)

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a declarat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa o.

Florin Iordache, critici dure pentru Klaus Iohannis: Cererea de reexaminare a legii privind organizarea judiciara, o tragere de timp

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, a calificat drept o pierdere de timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea de modificare a.

Judecatorul Madalina Afrasinie, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Judecatoarea Madalina Afrasinie a explicat, vineri, la Punctul de intalnire, ca desi in Constitutie nu este precizat un termen in care presedintele Klaus Iohannis trebuie sa raspunda solicitarii CCR de.

Judecatoarea Madalina Afrasinie, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Judecatoarea Madalina Afrasinie a explicat, vineri, la Punctul de intalnire, ca desi in Constitutie nu este precizat un termen in care presedintele Klaus Iohannis trebuie sa raspunda solicitarii CCR de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )